Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην λαϊκή της Παρασκευής στο Βόλο για την «Ακρίβεια Μητσοτάκη» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας
Στην λαϊκή της Παρασκευής στο Βόλο για την «Ακρίβεια Μητσοτάκη» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Στην λαϊκή της Παρασκευής στο Βόλο για την «Ακρίβεια Μητσοτάκη» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Την λϊκή της Πρασκευής στο Βόλο, επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αποτελούμενο από μέλη του κόμματος και τους και συζήτησαν με , παραγωγούς και εμπόρους. Κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις δεν ήταν άλλο από την που επηρεάζει όλα τα νοικοκυριά, με τους περισσότερους να αναφέρουν ότι το εισόδημα τους τελειώνει στις 20 ημέρες.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ενημέρωσε τους πολίτες για τις εναλλακτικές προτάσεις που έχει καταθέσει στο δημόσιο δι,  όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 €, η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα στο χαμηλότερο επιτρεπτό όριο της ΕΕ, η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας από τον Ιούλιο του 2021, η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε βασικά είδη ς, η διαγραφή μέρους του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία, η επαναφορά του δημόσιου χαρακτήρα της .

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες τις ενημερωτικές δράσεις προς όλες τις κοινωνικές ομάδες για την «Ακρίβεια Μητσοτάκη».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση