Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην λαϊκή της Παρασκευής στο Βόλο για την «Ακρίβεια Μητσοτάκη» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας
Στην λαϊκή της Παρασκευής στο Βόλο για την «Ακρίβεια Μητσοτάκη» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Στην λαϊκή της Παρασκευής στο Βόλο για την «Ακρίβεια Μητσοτάκη» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Την λαϊκή αγορά της Παρασκευής στο Βόλο, επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αποτελούμενο από μέλη του κόμματος και τους βουλευτές και συζήτησαν με πολίτες, παραγωγούς και εμπόρους. Κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις δεν ήταν άλλο από την που επηρεάζει όλα τα νοικοκυριά, με τους περισσότερους να αναφέρουν ότι το εισόδημα τους τελειώνει στις 20 ημέρες.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ενημέρωσε τους πολίτες για τις εναλλακτικές προτάσεις που έχει καταθέσει στο δημόσιο διάλογο,  όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 €, η μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα στο χαμηλότερο επιτρεπτό όριο της ΕΕ, η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας από τον Ιούλιο του 2021, η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής, η διαγραφή μέρους του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία, η επαναφορά του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες τις ενημερωτικές δράσεις προς όλες τις κοινωνικές ομάδες για την « Μητσοτάκη».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση