Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην Κ. Καρτάλη η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος στο Βόλο
Στην Κ. Καρτάλη η 4η Περιφερειακή Διοίκηση  Λιμενικού Σώματος στο Βόλο

Στην Κ. Καρτάλη η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος στο Βόλο

Εγκρίθηκαν με του Γεν. Γραμματέα ς Διοίκησης ς, τα πρακτικά της μειοδοτικής ς μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος. Το ακίνητο που βρίσκεται στη πόλη του Βόλου, και συγκεκριμένα σε τμήμα του Α΄ορόφου του κτιρίου επί της οδού Κ. Καρτάλη 150, συνολικής επιφάνειας 231,00 τ.μ.

Η διάρκεια μίσθωσης είναι 12 χρόνια, με μηνιαίο μίσθωμα 850ευρώ και ετήσια αναπροσαρμογή αυτού από την έναρξη του τέταρτου μισθωτικού έτους κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) όπως αυτή (η μεταβολή) υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας ς – Στ. Ελλάδος καλεί να γνωστοποιήσει στον ιδιοκτήτη του εν λόγω ακινήτου την της μίσθωσης και να τον καλέσει μέσα σε ορισμένη να έλθει για υπογραφή της σχετικής σύμβασης μίσθωσης.

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας που πρόκειται να στεγασθεί στον οποίο θα κοινοποιήσει αυτή την , θα πρέπει να μεριμνήσει για την παραλαβή του ακινήτου, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης μίσθωσης και του από 14-06- πρακτικού καταλληλότητας της Επιτροπής Στέγασης.

Η παραλαβή του ακινήτου θα γίνει από αποτελούμενη από τον προϊστάμενο της προς στέγαση υπηρεσίας και έναν μηχανικό με πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής που θα υπογραφεί και από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η καταβολή του μισθώματος θα αρχίσει από την ημερομηνία παραλαβής του ακινήτου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση