Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στην Κ. Καρτάλη η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος στο Βόλο
Στην Κ. Καρτάλη η 4η Περιφερειακή Διοίκηση  Λιμενικού Σώματος στο Βόλο

Στην Κ. Καρτάλη η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος στο Βόλο

Εγκρίθηκαν με απόφαση του Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, τα πρακτικά της μειοδοτικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος. Το ακίνητο που βρίσκεται στη πόλη του Βόλου, και συγκεκριμένα σε τμήμα του ΄ορόφου του κτιρίου επί της οδού Κ. Καρτάλη 150, συνολικής επιφάνειας 231,00 τ.μ.

Η διάρκεια μίσθωσης είναι 12 χρόνια, με μηνιαίο μίσθωμα 850ευρώ και ετήσια αναπροσαρμογή αυτού από την έναρξη του τέταρτου μισθωτικού έτους κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) όπως αυτή (η μεταβολή) υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδος καλεί να γνωστοποιήσει στον ιδιοκτήτη του εν λόγω ακινήτου την έγκριση της μίσθωσης και να τον καλέσει μέσα σε ορισμένη προθεσμία να έλθει για υπογραφή της σχετικής σύμβασης μίσθωσης.

Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας που πρόκειται να στεγασθεί στον οποίο θα κοινοποιήσει αυτή την απόφαση, θα πρέπει να μεριμνήσει για την παραλαβή του ακινήτου, σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης μίσθωσης και του από 14-06- πρακτικού καταλληλότητας της Επιτροπής Στέγασης.

Η παραλαβή του ακινήτου θα γίνει από αποτελούμενη από τον προϊστάμενο της προς στέγαση υπηρεσίας και έναν μηχανικό με πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής που θα υπογραφεί και από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Η καταβολή του μισθώματος θα αρχίσει από την παραλαβής του ακινήτου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση