Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην Οικονομική Επιτροπή  τα πρακτικά διαγωνισμών
Στην Οικονομική Επιτροπή  τα πρακτικά διαγωνισμών

Στην Οικονομική Επιτροπή  τα πρακτικά διαγωνισμών

 

Για το Συνεδριακό Κέντρο και το

 

Με 15 θέματα συζήτησης συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουνίου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου και  θα αναλάβει πολυετείς υποχρεώσεις για την προμήθεια τροφών για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων του Δημοτικού Καταφυγίου διάρκειας ενός έτους από τη σύμβαση, με διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού και την κάλυψη δαπάνης “Προμήθειας ελαστικών μεταφορικών μέσων” για το διάστημα -.

Επίσης στην επιτροπή θα υποβληθεί το πρακτικό συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού (α' φάση αποσφράγιση δικαιολογητικών & τεχνικών προσφορών) για την “Ασφάλιση οχημάτων μηχανημάτων και μοτοποδηλάτων του Δήμου για την διετία -2019 ενδεικτικού προϋπολογισμού συνολικού ποσού 200.000 €.

Ακόμη, θα υποβληθεί το πρακτικό διαγωνισμού για τη σύναψη σύμβασης για την κατασκευή, χρηματοδότηση και εκμετάλλευση (λειτουργία και του υ «Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στην διασταύρωση των οδών -Φιλελλήνων») με ενδεικτικό προϋπολογισμό 2.400.000 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ θα υποβληθούν τα πρακτικά των διαγωνισμών για τα έργα κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς, συντηρήσει δρόμων Δ.Σ. πλην Βόλου και Ν. Ιωνίας και δρόμων Βόλου και Ν. Ιωνίας έτους 2017.

Τέλος,  θα υποβληθεί το πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του υ “Μετατροπή του Εκθεσιακού-Αθλητικού Κέντρου σε Συνεδριακό Κέντρο” και το πρακτικό κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για “Προμήθεια κάδων μηχανικής ς απορριμμάτων του Δήμου Βόλου διάρκειας ενός έτους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση