Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην εμπορική αγορά για ευχές Επιμελητήριο-ΕΣΒ και ΟΕΒΕΜ
Στην εμπορική αγορά για ευχές Επιμελητήριο-ΕΣΒ και ΟΕΒΕΜ

Στην εμπορική αγορά για ευχές Επιμελητήριο-ΕΣΒ και ΟΕΒΕΜ

Ευχές για καλό Πάσχα και γρήγορη έξοδο από την πανδημία αντήλλαξαν στον πεζόδρομο της Ερμού το πρωί της Μ. Τρίτης 27 Απριλίου εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, της Μ και του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου με καταναλωτές, αλλά και καταστηματάρχες.

Σε μία προσπάθεια τόνωσης της ψυχολογίας, αλλά και ς της τοπικής αγοράς στην πιο δύσκολη περίοδο της πανδημίας που εδώ και ενάμισι χρόνο έχει «γονατίσει» την τοπική οικονομία εκπρόσωποι των φορέων μοίρασαν καλάθι με πασχαλινά εδέσματα ως ελάχιστη ένδειξη ικανοποίησης προς το καταναλωτικό κοινό για την στήριξή του.

Η συγκεκριμένη δράση όπως τόνισε η πρόεδρος της Μ  Δωροθέα Καναβιτσά αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΟΕΒΕΜ που χρηματοδότησε το και συμμετείχε και ο Βόλου. «Με αυτή μας την θέλουμε να στηρίξουμε τόσο τους καταναλωτές, όσο και τους σε αυτή την δύσκολη περίοδο και να υπενθυμίσουμε και με αυτό τον τρόπο ότι πρέπει να στηρίζουμε την τοπική μας αγορά».

Από την πλευρά της το μέλος της Δ.Ε. Θέκλα Καμμένου σημείωσε ότι «με αυτή την δράση θέλουμε να εκφράσουμε ένα ελάχιστο ευχαριστώ στους καταναλωτές για την στήριξή τους και να φυσικά να εμψυχώσουμε τους που παλεύουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες».

Κάλεσμα για στήριξη της τοπικής αγοράς έκανε και ο πρόεδρος του ΕΣΒ  Απόστολος Οντόπουλος, που αναφέρθηκε στον αγώνα που δίνουν οι επαγγελματίες της τοπικής αγοράς να σταθούν όρθιοι σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Στην δράση συμμετείχαν ακόμη ο  Βασίλης Ζαχείλας, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο   Αριστείδης Σαββάκης, β' αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας,  ο β' αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΜ  Γιάννης Φόβος, ο της ΟΕΒΕΜ  Θανάσης Μόσχος και η αναπληρωτής γεν. γραμματέας της ΟΕΒΕΜ  Εύη Διανελλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου στην αγορά του Βελεστίνου, την Μεγάλη Δευτέρα στην αγορά του Αλμυρού και θα συνεχιστεί στην αγορά της Ν. Ιωνίας Βόλου, αλλά και των τριών νησιών των Β. Σποράδων, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση