Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην έκθεση ΤΤWARSAW 2018 οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου
Στην έκθεση ΤΤWARSAW 2018 οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου

Στην έκθεση ΤΤWARSAW 2018 οι Δήμοι Βόλου, Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου

Το τμήμα τουρισμού του Δήμου , σε συνεργασία με τις επιτροπές τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου και του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου έδωσαν το τελευταίο ραντεβού για το 2018 στην . Η Ένωση Ξενοδόχων, που δίνει πάντα το παρών με τη δράση της, συμμετείχε ενεργά για άλλη μια φορά εκπροσωπώντας την περιοχή στις συναντήσεις με τους Πολωνούς επιχειρηματίες σε εκδήλωση που διοργάνωσε το γραφείο του της ς.

Με την συμμετοχή στην τουρισμού TT WARSAW 2018 στις 22-24 Νοεμβρίου που πραγματοποιήθηκε στο Palace of Culture and Science στη Βαρσοβία, έκλεισε το φετινό πρόγραμμα τουριστικής προβολής  του προορισμού  .

Το it's true, συμμετείχε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη , ως συνεκθέτης του μαζί με άλλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας, με σκοπό την προσέλκυση του Πολωνικού κοινού, το οποίο έχει καταγράψει αυξητικές τάσεις στην  επιλογή του για διακοπές στην Ελλάδα.

Το περίπτερο επισκεφτήκαν τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφοι που αναζητούσαν πληροφορίες για την περιοχή καθώς και μεμονωμένοι επισκέπτες ηλικίας 25 έως 65 ετών που ενδιαφέρθηκαν κυρίως παραλιακά καταλύματα. Σημειώνεται πως αν και η περιοχή του και του Πηλίου είναι σχετικά άγνωστη, ωστόσο υπάρχει θετική προοπτική καθώς  οι πολωνοί ξεκίνησαν να επιλέγουν την περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, ως τόπο καλοκαιρινών διακοπών.

Το περίπτερο του Volos Pelion it's true επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ   Χ. Καρίμαλης και ο γενικός γραμματέας  Κ.Τσέγας και μαζί με τη διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ Πολωνίας  Νικολέτα Νικολοπούλου, συζήτησαν προτάσεις προβολής της περιοχής μας οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν την νέα περίοδο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση