Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Στην Έκθεση TT WARSAW 2019 ο προορισμός Volos Pelion
Στην Έκθεση TT WARSAW 2019 ο προορισμός Volos Pelion

Στην Έκθεση TT WARSAW 2019 ο προορισμός Volos Pelion

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου συμμετείχαν ως συνεκθέτες του ΕΟΤ στην  TT WARSAW 2019 στο Palace of Culture and Science στη Βαρσοβία της Πολωνίας στις 21 και 23 Νοεμβρίου.

Ο προορισμός Volos Pelion για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει σε τουρισμού της Πολωνίας, που γίνεται κάθε χρόνο διεκδικώντας μερίδιο από την Πολωνική αγορά που δείχνει κάθε χρόνο συνεχόμενη αυξητική τάση στην εισροή του τουρισμού της χώρας.

Το stand επισκέφτηκαν μεμονωμένοι στην περιοχή του και του Πηλίου, αναζητώντας κυρίως ήλιο και θάλασσα. Ενημέρωση έγινε επίσης και  σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, που έδειξαν ενδιαφέρον για την περιοχή και τις δυνατότητες της.

Η συμμετοχή στην συγκεκριμένη έκθεση ήταν συνέχεια της συμμετοχής σε στοχευόμενο  που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, εστιάζοντας στην δημιουργία δεσμών με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Βαρσοβίας, ενισχύοντας την παρουσία στην νέα αγορά.

Το του προορισμού Βόλος- υποστηρίχθηκε από στελέχη του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου ενώ στο σύνολο υλικού που διακινήθηκε, παρουσιάστηκε ενιαία ο προορισμός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση