Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου
Στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου

Στην εκδήλωση της  ΟΕΔ Μγνησίς για  τα 48 χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης, με θέμα ” 48 χρόνια ΟΝΝΕΔ, 48 χρόνια στην σωστή πλευρά της ιστορίας” παρέστη ο   κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γ.Γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημ. Γαλαμάτης και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου.

Ο κ. Οικονόμου αρχικά αρνήθηκε να κάνει δήλωση αλλά μετά την πίεση των δημοσιογράφων προχώρησε σε μία σύντομη δήλωση, αναφερόμενος στην αξία της εμπλοκής με την πολιτική, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσει τόσο για την διαγραφή του Ανδρέα Πάτση, αλλά και την πορεία της ς στα ζητήματα που αφορούν στην , την πολιτική και την κοινωνία.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ανταποκρίθηκα με πολύ μεγάλη χαρά στην πρόσκληση της να έρθω εδώ μαζί με καλούς συναδέλφους και αγαπημένους φίλους να κουβεντιάσουμε για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ, όχι μόνο για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ αλλά για τη διαχρονική αξία του να ασχολείσαι με την πολιτική και του να εμπνέεις νέους ανθρώπους για να είναι πρωτοπόροι στην προσπάθεια της πατρίδας, στην προσπάθεια της παράταξης να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές εξωγενείς κρίσεις και να ανοίγει δρόμους, να κρατά ανοιχτό τον δρόμο της προκοπής και της ευημερίας για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως για τη νέα γενιά”.
Επίσης, από το βήμα της εκδήλωσης αναφέρθηκε στην πορεία του στην ΟΝΝΕΔ.

Στην εκδήλωση μετείχαν-μεταξύ άλλων- η Υφυπουργός Παιδείας , οι    Μαγνησίας  της ΝΔ, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΜΕΣ Δωροθέα και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός , ο οποίος συνομίλησε τόσο με τον κ. Οικονόμου όσο και με τον κ. Γαλαμάτη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση