Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι για τον ΣΥΔΙΣΑ
Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι για τον ΣΥΔΙΣΑ

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι για τον ΣΥΔΙΣΑ

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προτίθενται να προσφύγουν οι έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Βόλου για την απόφαση του Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ να αποδεχθεί τα αποστειρωμένα υγειονομικά εταιρείας από την Τρίπολη, ενώ θα ενημερώσουν και τον Εισαγγελέα για μη τήρηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ιάσονας Αποστολάκης. Επισήμανε ότι η υπόθεση αυτή είναι πολύ σοβαρή και φαίνεται ότι “κάποιοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει. Σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μας στολίζουν με διάφορα επίθετα, κάνοντας λόγο για πολιτικούς απατεώνες, λες και εμείς κυβερνήσαμε την πόλη. Αν αυτή η περίπτωση δεν αποτελεί περίπτωση πολιτικής απατεωνιάς, ποια αποτελεί;” αναρωτήθηκε.

Υπενθύμισε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει να μην γίνονται δεκτά απορρίμματα από την εταιρεία την Τρίπολη αλλά οι δημοτικοί σύμβουλοι του Βόλου που συμμετέχουν στη διοίκηση του ΣΥΔΙΣΑ, το αγνόησαν. “Ήθελα να ήξερα αυτοί που ψήφισαν ναι γνωρίζουν τους νόμους; Και ο δημοτικός σύμβουλος από το δήμο Ρήγα Φεραίου η ο άλλος από τη Ζαγορά που ψήφισαν επίσης ναι με ποια δικαιολογία το έπραξαν;. Θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις”, επισήμανε ο κ. Αποστολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ, για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα της ANSY A.E.

ΝΑΙ ψήφισαν οι Κώστας Γανωτής, Γιώργος Πράττος, Στέφανος Κάλλης, Ευάγγελος Νασιόπουλος (Ν. Πήλιο) Δημήτρης Παλληκάρης (Ρήγας Φεραίος) Ευστάθιος Μαλαματης (Ζαγορά)

ΟΧΙ ψήφισε ο Θόδωρος Τσαλούχας, ενώ παρών δήλωσαν οι Κώστας Βαλαμούτης (Αλμυρός), Νικόλαος Καλές (Αλμυρός), Κων/νος Καλογιάννης (Σκιάθος), Μάχη Κλωνάρη (Σκιάθος).

Απόντες ήταν οι Χρήστος Παπαρούνας (Ρήγα Φεραίος), Αναστάσιος Γαρυφάλλου και Κώστας Γιαννίτσης (Σποράδες).

Αναφορικά με την ψηφοφορία για την εταιρεία “Αποστείρωση” που εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή, η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. ψήφισε ναι, εκτός από τον Θ. Τσαλούχα που ψήφισε ΟΧΙ και την Μάχη Κλωνάρη και τον Κων/νο Καλογιάννη από τη Σκιάθο που δήλωσαν παρών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινάει το έργο αποχέτευσης σε Κουκουναριές και Τρούλο του Δήμου Σκιάθου #έργοαποχέτευσης - https://t.co/UgWcrSi3B8 -

  • Λαμπάδιασε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στη Χλόη #βαμβακοσυλλεκτικήμηχανή - https://t.co/pwewdRC7Ud -

  • Κορωνοϊός: 4.165 νέα κρούσματα, 25 θάνατοι, 380 διασωληνωμένοι - https://t.co/XQd6UL9mcU -

"Αλιεύοντας" την είδηση