Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ ο συντονιστής Επιχειρήσεων Στ. Ελλάδας και Θεσσαλίας
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ ο συντονιστής Επιχειρήσεων Στ. Ελλάδας και Θεσσαλίας

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ ο συντονιστής Επιχειρήσεων Στ. Ελλάδας και Θεσσαλίας

Την αντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου , ο συντονιστής Επιχειρήσεων Στ. Ελλάδας και Θεσσαλίας υποστράτηγος Π.Σ. Δημ. Καρασαββίδης, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Ευάγγελο Φαλάρα και τον εώργιο Βλόντζο, διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ς.

Κατά την η αντι συνεχάρη το νέο διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη προς όλο το προσωπικό του πυροσβεστικού σώματος για την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινώς. Στη συνέχεια ακολούθησε η απαραίτητη και συζήτηση, επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά την αγαστή μεταξύ της ς και της Πυροσβεστικής Αρχής, καθώς και την αποτελεσματικότητα αυτής της ς κατά την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων και συνθηκών στο Νομό.

Από την πλευρά του ο νέος συντονιστής, αφού ευχαρίστησε την κ. Κολυνδρίνη, επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπάρχει, ενώ επισήμανε την ετοιμότητα των πυροσβεστικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση πιθανών ακραίων φαινομένων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση