Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, η πρόεδρος και η τοπική σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου, κ.κ. Χαλκιά και Κλαδάκη, προκειμένου στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την Κοινότητα.

Η πρόεδρος κ. Χαλκιά μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε την κ. Κολυνδρίνη, για μια σειρά παρεμβάσεων που έχει προχωρήσει η Περιφέρεια στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Βόλου, όπως, ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση του δρόμου από Άνω Βόλο προς Πορταριά, διαγράμμιση του οδικού δικτύου, καθαρισμό ερεισμάτων, κοπή χόρτων, τοποθέτηση στηθαίων, κ.ά.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο του έργου αντιπλημμυρική προστασία, η Περιφερειακή Ενότητα θα προχωρήσει και στον καθαρισμό ρεμάτων της περιοχής, όπως άλλωστε κάνει σε όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, από πάσης φύσεως αντικείμενα και φερτά υλικά, προκειμένου να θωρακίσει αντιπλημμυρικά κυρίως κατοικημένες περιοχές.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης  ανέφερε: «είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση, συζητώντας θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα Άνω Βόλου. Έχουμε ήδη προχωρήσει και ολοκληρώσει παρεμβάσεις απαραίτητες στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Άνω Βόλου, παρέχοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στους διερχόμενους οδηγούς. Ακούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, τα ιεραρχούμε, τα προγραμματίζουμε και τα υλοποιούμε. Θέλουμε τις συνεργασίες με όλους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την υλοποίηση έργων, με τη συμβολή και συνεργασία των Δήμων και των Τοπικών Συμβουλίων».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Καρδίτσα και Λευκάδα – Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μουζάκι… - https://t.co/7DjtMKl1or -

  • Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 453 κρούσματα - https://t.co/IknU5doEl5 -

  • 24ωρη γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή σύγκρουσεων - https://t.co/U50QcgjZHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση