Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ εκπρόσωποι της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου

Την αντιπεριφερειάρχη ς και Σποράδων , επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, η πρόεδρος και η τοπική σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου, κ.κ. Χαλκιά και Κλαδάκη, προκειμένου στο πλαίσιο της αγαστής συνς, με την , να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την Κοινότητα.

Η πρόεδρος κ. Χαλκιά μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε την κ. Κολυνδρίνη, για μια σειρά παρεμβάσεων που έχει προχωρήσει η Περιφέρεια στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Βόλου, όπως, ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση του δρόμου από Άνω Βόλο προς Πορταριά, διαγράμμιση του οδικού δικτύου, καθαρισμό ερεισμάτων, , τοποθέτηση στηθαίων, κ.ά.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο του έργου , η Περιφερειακή Ενότητα θα προχωρήσει και στον καθαρισμό ρεμάτων της περιοχής, όπως άλλωστε κάνει σε όλη την και Νησιωτική , από πάσης φύσεως αντικείμενα και φερτά υλικά, προκειμένου να θωρακίσει αντιπλημμυρικά κυρίως κατοικημένες περιοχές.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης  ανέφερε: «είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση, συζητώντας θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα Άνω Βόλου. Έχουμε ήδη προχωρήσει και ολοκληρώσει παρεμβάσεις απαραίτητες στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Άνω Βόλου, παρέχοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη στους διερχόμενους οδηγούς. Ακούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, τα ιεραρχούμε, τα προγραμματίζουμε και τα υλοποιούμε. Θέλουμε τις συνεργασίες με όλους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την υλοποίηση έργων, με τη συμβολή και συν των Δήμων και των Τοπικών Συμβουλίων».

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση