Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στην ανακατασκευή των παράπλευρων οδών της εισόδου της πόλης του Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στην ανακατασκευή των παράπλευρων οδών της εισόδου της πόλης του Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην ανακατασκευή των παράπλευρων οδών της εισόδου της πόλης του Βόλου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κ. Αγοραστός: «Δημιουργούμε συνθήκες οδικής ασφάλειας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης»

Σε ένα σημαντικό οδικό έργο που αλλάζει την της εισόδου της πόλης του Βόλου προχωρά το επόμενο διάστημα η . Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέταξε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Θεσσαλίας το έργο της ανακατασκευής των παράπλευρων οδών της εισόδου της πόλης του Βόλου προϋπολογισμού 1,5 εκατ. .

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Άδωνι Γεωργίαδη καθώς εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το έργο της περιοχή της ανακατασκευής των παράπλευρων οδών της εισόδου της πόλης του Βόλου. Ως αιρετή συνεργαζόμαστε στενά με όλους τους θεσμικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησης και της πολιτείας, για να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό προς όφελος των πολιτών μας.

Με σχεδιασμό, στρατηγική  υλοποιούμε σημαντικά, αφού ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών. Με το συγκεκριμένο έργο αναβαθμίζουμε την είσοδο της πόλης του Βόλου δημιουργώντας συνθήκες οδικής ασφάλειας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες» σχολίασε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά στην Εύβοια: Οι φλόγες έφτασαν στη θάλασσα στις Ροβιές - https://t.co/DWuO05O5Lp -

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

"Αλιεύοντας" την είδηση