Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Μαγνησίας 
Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Μαγνησίας 

Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Επιμελητήριο Μαγνησίας 

Το παρών στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από το Σάββατο 10 έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, με τιμώμενη Χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνει το Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του που στόχο έχουν την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Στο περίπτερο του θα φιλοξενηθούν τοπικές επιχειρήσεις-μέλη του και συγκεκριμένα οι εξής:

 1. «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» sERVICES

 2. Woodworklab Dianellos” – Διανέλλος Δημήτριος

 3. Pasta Pelion” – Καμονάχος Κωνσταντίνος

 4. Καραγκιοζίδου Ειρήνη, Ενοικιαζόμενα δωμάτια

 5. Ζγουλέτας Στέργιος, Έξυπνη γεωργία

 6. «Αχιλλεία»-Σπανοδήμος Ιωάννης

 7. «Κτήμα Κολοκοτρώνη»-Κολοκοτρώνης Χρήστος

 8. «Φιλύρα με γεύση ζωής»- Μαρία

 9. CROZANA INVESTMENTS LTD

 10. Υιοί Ευστ. Πλαστάρα ΟΕ

 11. Αριστοτέλης Δουλόπουλος

 12. Καραϊσκος Στυλιανός

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος  Αριστοτέλης Μπασδάνης και τα μέλη της Διοικητικές Επιτροπής, οι οποίοι   θα παραστούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, οι οποίες γίνονται στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Σε δήλωσή του, με αφορμή την φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Αριστοτέλης Μπασδάνης αναφέρει: «Μεταξύ των κύριων στόχων της φετινής διοργάνωσης είναι και η «κυκλική οικονομία», ώστε να παρουσιαστούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, λύσεις και προϊόντα στο πεδίο της ενέργειας και της προστασίας του περιβάλλοντος, αφού το ενεργειακό, όπως όλα δείχνουν, θα είναι το κυρίαρχο πρόβλημα τον χειμώνα που έρχεται και όχι μόνο. Οι επαγγελματίες μετά την δεκαετή οικονομική κρίση, μετά την πανδημία που έπληξε σε παγκόσμιο επίπεδο, τώρα δηλώνουν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν και τον ενεργειακό εφιάλτη που χτύπησε και την πόρτα μας.

Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, μετά και τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν οι επιχειρήσεις, απόρροια της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, είναι επιτακτική η ανάγκη η Πολιτεία να κινηθεί υποστηρικτικά στους επαγγελματικούς κλάδους και υπηρεσίες. Αυτό και περιμένουμε από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, αλλά και από τις εισηγήσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων στις εργασίες της Γ.Σ. της ΚΕΕΕ. Κοινός παρονομαστής πρέπει να είναι η κοινωνική ευαισθησία και η οικονομική λογική, ώστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί και αυτόν τον σκόπελο».

Θα είναι τιμή και για το Επιμελητήριο Μαγνησίας, να υποδεχθεί τους επιχειρηματίες, τα Επιμελητήρια και τους εκπροσώπους της Πολιτείας, στο Περίπτερο 3, Stand D7 και στον υπαίθριο χώρο Β7, Stand 17.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

 • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

 • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

 • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση