Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ ο Αλ. Βούλγαρης
Στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ ο Αλ. Βούλγαρης

Στην 32η ΤΑΞ/ΠΝ ο Αλ. Βούλγαρης

Την Τετάρτη 26η Μαΐου ο πρώην δήμαρχος και πρώην Μαγνησίας Αλέκος Βούλγαρης, μετά από πρόσκληση του διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξιάρχου Δρόσου Δημητρίου επισκέφτηκε το στρατόπεδο . Γεωργούλα.

Ο σκοπός της επίσκεψής του ήταν η έντυπου υλικού και δημοσιευμάτων που αφορούσαν την ζωή, την δραστηριότητα και δράση του ήρωα του Β. Παγκοσμιου Πολέμου Νικολάου Γεωργούλα, προς τιμή του οποίου δόθηκε το όνομα στο στρατόπεδο.

Ο Αλέκος Βούλγαρης, ως ανηψιός του Νικολάου Γεωργούλα σε πρώτο βαθμό συγγένειας, παρέδωσε τα έντυπα και τα δημοσιεύματα στον Ταξίαρχο, ο οποίος του επεφύλαξε μια ένθερμη υποδοχή και τον ξενάγησε στο του . Γεωργούλα, όπου φιλοξενούνται όλα τα προσωπικά του αντικείμενα (στρατιωτική στολή, παράσημα).

Ο της Ταξιαρχίας, ευχαρίστησε τον Αλέκο Βούλγαρη για τα σημαντικά έντυπα τα οποία θα κοσμούν το και του χάρισε ένα καπέλο των πεζοναυτών, ως ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του.

Τον Αλέκο Βούλγαρη, συνόδευσε στην Ταξιαρχία ο φίλος και πρώην συνεργάτης του, Γιώργος Κοσμίδης αξιωματικός ΕΑ της Αεροπορίας Στρατού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο η #MENSA προς αναζήτηση των δυνατών μυαλών - https://t.co/FZ6DGp1Wj5 -

  • Επίθεση ιερωμένου με #βιτριόλι στη Μονή Πετράκη #βιτριόλι - https://t.co/NT8sUHQG1v -

  • Μετατίθενται για τις 10 Ιουλίου οι εκλογές του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/IsjCOyNCcI -

"Αλιεύοντας" την είδηση