Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του Γηροκομείου ο Φώτης
Στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του Γηροκομείου ο Φώτης

Στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του Γηροκομείου ο Φώτης

Ο Λδόπουλος εξκολουθεί να  φιλοξενείται στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του ηροκομείου από τις 21/04/17 έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το “Αχιλλοπούλειο” Βόλου λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Έως σήμερα η γενική κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά έπειτα κι από τη φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού του Ιδρύματος. Δυστυχώς όμως από το εγκεφαλικό επεισόδιο, η ψυχική του υγεία έχει κλονιστεί,σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων του Α.. υ Βόλου, με αποτέλεσμα να χρήζει φροντίδας διαφορετικής φύσεως από αυτή που δύναται  το να παρέχει.

Μετά από αυτή την ψυχιατρική γνωμάτευση του Νοσοκομείου, ο θα έπρεπε να οδηγηθεί σε αντίστοιχη Δομή εκτός Βόλου, μιας και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε τοπική Δομή. Επειδή μέριμνα μας είναι ο Φώτης να μην απομακρυνθεί από τον τόπο του, το Δ.Σ.  του Γηροκομείου αποφάσισε να συνεχίσει να τον φιλοξενεί  μέχρι  να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση  και  να μεταφερθεί στο καταλληλότερο περιβάλλον  για τον ίδιο εντός Νομού , ώστε  να  διασφαλιστεί  έτσι με τον ιδανικότερο  τρόπο η ψυχική του υγεία.

Καθημερινά πολλοί φίλοι  επισκέπτονται στο Γηροκομείο  ανταλάσσοντας ευχές και μέριμνα του ιδρύματος είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα , γεγονός που του δίνει δύναμη και .

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση