Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του Γηροκομείου ο Φώτης
Στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του Γηροκομείου ο Φώτης

Στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του Γηροκομείου ο Φώτης

Ο Φώτης Λαδόπουλος εξακολουθεί να  φιλοξενείται στη Μονάδα Χρονίων Παθήσεων του Γηροκομείου από τις 21/04/17 έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Έως σήμερα η γενική κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά έπειτα κι από τη φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού του Ιδρύματος. Δυστυχώς όμως από το εγκεφαλικό επεισόδιο, η ψυχική του υγεία έχει κλονιστεί,σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων του Α.Γ. Νοσοκομείου Βόλου, με αποτέλεσμα να χρήζει φροντίδας διαφορετικής φύσεως από αυτή που δύναται  το Γηροκομείο Βόλου να παρέχει.

Μετά από αυτή την ψυχιατρική γνωμάτευση του Νοσοκομείου, ο Φώτης θα έπρεπε να οδηγηθεί σε αντίστοιχη Δομή εκτός Βόλου, μιας και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε τοπική Δομή. Επειδή μέριμνα μας είναι ο Φώτης να μην απομακρυνθεί από τον τόπο του, το Δ.Σ.  του Γηροκομείου αποφάσισε να συνεχίσει να τον φιλοξενεί  μέχρι  να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση  και  να μεταφερθεί στο καταλληλότερο περιβάλλον  για τον ίδιο εντός Νομού , ώστε  να  διασφαλιστεί  έτσι με τον ιδανικότερο  τρόπο η ψυχική του υγεία.

Καθημερινά πολλοί φίλοι  επισκέπτονται στο Γηροκομείο  ανταλάσσοντας ευχές και μέριμνα του ιδρύματος είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα , γεγονός που του δίνει δύναμη και χαρά.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φτωχότερη έγινε η συγγραφή με τον θάνατο της Κικής Δημουλά - https://t.co/BmGxrxMEiS -

  • Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα δίκυκλο - https://t.co/emQ2bRrhqG -

  • Ισόπαλο 1-1 το Βολιώτικο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού-Νίκης - https://t.co/e5y6CkJ4lc -

"Αλιεύοντας" την είδηση