Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στη Μακρινίτσα τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς SELFIE
Στη Μακρινίτσα  τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς SELFIE

Στη Μακρινίτσα τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς SELFIE

Στη Μακρινίτσα θα βρίσκεται η ομάδα της τηλεοπτικής εκπομπής SELFIE την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, προσκαλώντας όσοι επιθυμούν να παραβρεθούν και να πάρουν μέρος σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι που γυρίζεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου και του τοπικού συμβουλίου Μακρινίτσας το παιχνίδι θα αναδείξει ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία, φυσικές ομορφιές και σημεία αναψυχής της Μακρινίτσας που θα προβληθούν από την ΕΡΤ .

Τι είναι SELFIE ;

Το SELFIE είναι ένα τηλεπαιχνίδι «πόλης» 14 επεισοδίων δράσης, ευρηματικότητας και ταχύτητας με παρουσιαστές τον Παναγιώτη Κουντουρά και τον Νίκο Πιτάνιο. Το SELFIE ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα αξιοποιώντας σε κάθε επεισόδειο τα χαρακτηριστικά σημεία κάθε πόλης ως πίστες για τις δοκιμασίες που καλούνται οι παίκτες να ολοκληρώσουν για να κερδίσουν στο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα όλη η πόλη αποτελεί σκηνικό του παιχνιδιού. Οι τηλεθεατές μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού γνωρίζουν τα αξιοθέατα της πόλης και τα σημεία που προσελκύουν το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών.

Ο ταξιδιωτικός χαρακτήρας της εκπομπής οδηγεί τους συντελεστές της εκπομπές σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, σε πρωτεύουσες νομών, σε μικρές πόλεις ή και σε χωριά.

Οι παίκτες καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με SELFIE φωτογραφίες στην πόλη, με σκοπό να διεκδικήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Πώς παίζεται το SELFIE

Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο παίκτες, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους δύο παρουσιαστές και διαγωνίζονται προκειμένου να βγάλουν πετυχημένες SELFIE φωτογραφίες κάτω από τις συνθήκες και με δεδομένα που θα τους ζητηθούν. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους σε διαφορετικά σημεία του τόπου που παίζεται. Ο τρίτος και τελικός γύρος που θα καθορίσει τον νικητή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Ειρήνης. Στο σημείο αυτό θα πρέπει οι παίκτες να συγκεντρώσουν σε Group Selfie όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μπορούν στην ομάδα τους.

Στο παιχνίδι μπορούν να παραβρεθούν όσοι επιθυμούν για να βοηθήσουν τους παίκτες να δημιουργήσουν ισχυρό group selfie και να κατακτήσουν το έπαθλο.

Πληροφορίες αλλά και εκπομπές μπορεί όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει από τρέϊλερ της εκπομπής στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο facebook : https ://www.facebook.com/pg/ertselfie/videos/?ref=page_internal

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση