Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στη Δικαιοσύνη θα απευθυνθούν οι κάτοικοι του Αγ. Αντωνίου για την κεραία κινητής τηλεφωνίας
Στη Δικαιοσύνη θα απευθυνθούν οι κάτοικοι του Αγ. Αντωνίου για  την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Στη Δικαιοσύνη θα απευθυνθούν οι κάτοικοι του Αγ. Αντωνίου για την κεραία κινητής τηλεφωνίας

Tην κθιερωμένη συγκέντρωσή τους έκναν και πάλι σήμερα οι της συνοικίας του Αγίου Αντωνίου και περιμένουν τις εξελίξεις για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε μονοκατοικία στην οδό Μαβίλη, ενώ ενημερώθηκαν από την συντονιστική επιτροπή για τα νέα .

Το μέλος της Επιτροπής των κατοίκων Αλέξανδρος Βαλής είπε ότι οι αναμένουν τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Β'θμια Εκπαίδευση, θέτοντας χρονικό περιθώριο στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας να δώσει απαντήσεις, όπως και τον δήμο να ξεκαθαρίσει αν τελικά η εταιρεία δέχεται να μετεγκατασταθεί σε σημείο που θα της υποδειχθεί, καθώς όπως τους ενημέρωσαν από το Δήμο, τους έχουν υποδείξει επτά σημεία στην πόλη και περιμένουν απάντηση μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Επίσης ανέφερε ότι έχουν προκύψει και νέα στοιχεία αναφορικά με τη διαδικασία αδειοδότησης της κεραίας και τα στοιχεία που προσκομίστηκαν.

«Στην που έχει ζητήσει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας προς την Εθνική Υπηρεσία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, γράφει πως η κεραία βρίσκεται μέσα σε ιστό 17 μέτρων.

Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα γιατί η οικοδομή είναι διώροφη και τα είναι περίπου εννιά.

Υπάρχουν πολλά όπως το γεγονός ότι το link βρίσκεται σε λάθος σημείο και πράγματα που η ίδια η Πολεοδομία αν και έκανε εδώ, δεν τα βρήκε».

Η Επιτροπή θα προσκομίσει και αυτά τα στοιχεία στην Πολεοδομία την επόμενη εβδομάδα και εάν τίποτα από αυτά δεν ευοδωθεί τότε θα έχουν έτοιμο το φάκελο να τον καταθέσουν στον εισαγγελέα, ζητώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση