Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 ο δήμος Βόλου
Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 ο δήμος Βόλου

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 ο δήμος Βόλου

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη διεθνή World Travel Market 2019 που διεξάγεται κάθε χρόνο στο στις 4 – 6 οεμβρίου 2019,  η οποία είναι από τα μεγαλύτερα φόρουμ της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Το stand του Δήμου Βόλου επισκέφτηκε ο υπουργός Τουρισμού  και η πρόεδρος του ΕΟΤ  Άντζελα Γκερέκου.

Tο stand του Volos Pelion it's true επισκέφτηκαν του εξωτερικού κι επαγγελματίες του τουρισμού και ενημερώθηκαν για τις επιλογές που υπάρχουν στον προορισμό με δείκτη τις προτιμήσεις των αναγνωστών και των πελατών.

Η συμμετοχή του Volos Pelion it's true αποτελεί μέρος της προβολής του προορισμού σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσης του 2019.

Η επόμενη συμμετοχή θα είναι στην Αθήνα στο Ζάππειο στις 15 & 16 οεμβρίου στην έκθεση ,  μια διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και την γαστρονομία της ς στο κέντρο της Αθήνας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση