Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 ο δήμος Βόλου
Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 ο δήμος Βόλου

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 ο δήμος Βόλου

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού του Δήμου Βόλου με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου συμμετείχε ως συνεκθέτης του ΕΟΤ στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2019 που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο στις 4 – 6 Νοεμβρίου 2019,  η οποία είναι από τα μεγαλύτερα φόρουμ της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς. Το stand του Δήμου Βόλου επισκέφτηκε ο υπουργός Τουρισμού  Χάρης Θεοχάρης και η πρόεδρος του ΕΟΤ  Άντζελα Γκερέκου.

Tο stand του Volos Pelion its true επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι του εξωτερικού κι επαγγελματίες του τουρισμού και ενημερώθηκαν για τις επιλογές που υπάρχουν στον προορισμό με δείκτη τις προτιμήσεις των αναγνωστών και των πελατών.

Η συμμετοχή του Volos Pelion its true αποτελεί μέρος της προβολής του προορισμού σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσης του 2019.

Η επόμενη συμμετοχή θα είναι στην Αθήνα στο Ζάππειο στις 15 & 16 Νοεμβρίου στην έκθεση GREEK PANORAMA,  μια διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και την γαστρονομία της Ελλάδας στο κέντρο της Αθήνας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέσσερα τηλεσκόπια στους μαθητές του διαγωνισμού αστρονομίας - https://t.co/y11jo4t9I0 -

  • Διακριβώθηκε εγκληματική ομάδα για απάτη επιχειρήσεων - https://t.co/8oKaQ9yk2N -

  • Έρευνες για τον 40χρονο Απόστολο Στριμπάκο  - https://t.co/9SrHo1H160 -

"Αλιεύοντας" την είδηση