Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “VAKANTIEBEURS 2020” το Volos Pelion
Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “VAKANTIEBEURS 2020”  το Volos Pelion

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “VAKANTIEBEURS 2020” το Volos Pelion

Η Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού και το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου σε συνεργασία με τους Δήμους ς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου συμμετείχαν στην πρώτη τουριστική έκθεση της χρονιάς, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “VAKANTIEBEURS 2020”, στην Ουτρέχτη της ς, από 15 έως 19 Ιανουαρίου.

Ο προορισμός Volos Pelion «άνοιξε» το για το 2020 στην , μια αγορά η οποία είναι σταθερός πελάτης στην περιοχή για πάρα πολλά χρόνια, καθώς οι Ολλανδοί τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο το Βόλο και το Πήλιο οδικώς αλλά και με την απευθείας πτήση που έρχεται κάθε Μάιο στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου μέχρι και το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου.

Το stand του και του Πηλίου είχε μεγάλη επισκεψιμότητα από μεμονωμένους τουρίστες οι οποίοι οργανώνουν τις διακοπές τους για την θερινή περίοδο του 2020, αλλά και από δημοσιογράφους και .

Στη διάρκεια της έκθεσης, το τοπικό γραφείο του ΕΟΤ, διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις. Την πρώτη ημέρα της έκθεσης παραβρέθηκαν σε ειδική εκδήλωση, ογδόντα (80) bloggers που έκαναν αναρτήσεις στα social media με φωτογραφίες τους από την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τη νέα επικοινωνιακή δράση του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών για την προβολή της Ελλάδα μέσω 100 μοναδικών αξέχαστων εμπειριών, που θα βιώσουν bloggers, vloggers και instagrammers σε 100 διαφορετικούς ελληνικούς προορισμούς.

Στη δράση αυτή ο και το Πήλιο εμφανίστηκε με αντίστοιχες αναρτήσεις. Διοργανώθηκαν επίσης τρία (3) show μαγειρικής, όπου παρουσιάστηκαν συνταγές από όλη την Ελλάδα και μεταξύ αυτών και από το Πήλιο όπου παρουσιάστηκαν από τον Βολιώτη σεφ Γρηγόρη Χέλμη παραδοσιακά τοπικά πιάτα με βάση το μαύρο .

Το Ελληνικό περίπτερο αλλά και την αποστολή της περιοχή μας επισκέφτηκε ο της Ελλάδας στην Ολλανδία Νικόλαος Πλεξίδας ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του και στήριξη της προβολής για το όμορφο βουνό των Κενταύρων.

Η επομένη δράση εκθεσιακής προβολής του προορισμού VOLOS PELION είναι προγραμματισμένη για την Ζυρίχη στην έκθεση τουρισμού FESPO που ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση