Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market ο Βόλος και το Πήλιο
Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market  ο Βόλος και το Πήλιο

Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market ο Βόλος και το Πήλιο

Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market που διεξήχθη  στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 8 οεμβρίου 2017 συμμετείχαν, για ακόμη μια χρονιά, ο και το .

Οι τρεις Δήμοι , Βόλου Ζαγοράς- Μουρεσίου και οτίου Πηλίου, συμμετείχαν με το λογότυπο VOLOS – PELION  it's true ως συνεκθέτες του ΕΟΤ  στο κεντρικό περίπτερο της Ελλάδας , που πήρε το πρώτο Βραβείο Best Stand Awards 2017 at World Travel Market London! Best Stand for doing Business.

Στο πλαίσιο της έκθεσης  επισκέφτηκαν το VOLOS PELION  it's true για να αρθρογραφήσουν για την περιοχή καθώς πλέον είναι προορισμός με αυξανομένη δημοσιότητα  και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μετακινήσουν στο Βόλο και το .

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βόλου Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής συναντήθηκε με την υπουργό τουρισμού Έλενα  Κουντουρά  και συζήτησαν σχετικά  την εξωστρέφεια  της περιοχής  σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα συναντήθηκε με τους  γενικό γραμματέα του ΕΟΤ  Κωνσταντίνο Τσέγα και τη διευθύντρια  του ΕΟΤ στο Λονδίνο, κα Αναγνωστοπούλου.

Παράλληλα,  επαγγελματίες τουριστικών γραφείων έκαναν  συναντήσεις με επαγγελματίες άλλων χωρών, με σκοπό την εισροή τουριστών στην περιοχή.

Το προβολής  2017 του VOLOS PELION it's  true συνεχίζεται, με την διεθνή έκθεση τουρισμού PHIOXENIA  που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 10 -12 Νοεμβρίου  και τελειώνει το φετινό προβολής με την GRECHKA  PANORAMA στην Πολωνία 1 -3 Δεκεμβρίου.

"Αλιεύοντας" την είδηση