Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Στα πρόθυρα κρίσης ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης
Στα πρόθυρα κρίσης ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης

Στα πρόθυρα κρίσης ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης

Στα πρόθυρα κρίσης βρίσκονται αρκετοί από την υπερφορολόγηση και μάλιστα κάποια καλοκαιρινά καταστήματα που πλήττονται και από τις άστατες καιρικές συνθήκες.

Καταστήματα κλείνουν για , όπως έγινε χθες με  το γνωστό “Stage” στον περιφερειακό που κατέβασε ρολά  για κάποιες μέρες.

«Είναι πολλά αυτά που τα κλείνει η εφορία αλλά δεν δημοσιοποιούνται, κυρίως στην περιφέρεια», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης ιάννης .

Όπως εξήγησε η εφορία κλείνει ένα για 48 ώρες για , όταν δεν έχει κόψει τουλάχιστον 10 . Αν υποτροπιάσει, το κλείνουν για δέκα μέρες και μετά οριστικά.

Ο ίδιος είπε ότι από τη μία πλευρά υπάρχουν οι καλοί επαγγελματίες και νοικοκυραίοι που έχουν και ένα σπίτι στο όνομά τους και φοβούνται να μην το χάσουν και είναι τυπικοί, αλλά «υπάρχουν κι άλλοι που φροντίζουν να μην έχουν καμία ιδιοκτησία στο όνομά τους , ανοίγουν καταστήματα και δεν πληρώνουν φόρους, ούτε ασφαλιστικά , φεσώνουν όλο τον κόσμο και  μετά όταν τους κλείσουν στήνουν μια νέα εταιρεία με ένα συνεταίρο «μαϊμού» και συνεχίζουν να πορεύονται με αυτό τον τρόπο, ξανανοίγοντας το που μπορεί να τους έχουν αφαιρέσει και την άδεια.

Αυτές οι πρακτικές πλήττουν τους νόμιμους και τυπικούς καταστηματάρχες», τόνισε  ο Ι. .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση