Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Στα πρόθυρα κρίσης ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης
Στα πρόθυρα κρίσης ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης

Στα πρόθυρα κρίσης ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης

Στα πρόθυρα κρίσης βρίσκονται αρκετοί από την υπερφορολόγηση και μάλιστα κάποια καλοκαιρινά που πλήττονται και από τις άστατες καιρικές συνθήκες.

κλείνουν για φορολογικές παραβάσεις, όπως έγινε χθες με  το γνωστό “Stage” στον περιφερειακό που κατέβασε ρολά  για κάποιες μέρες.

«Είναι πολλά αυτά που τα κλείνει η αλλά δεν δημοσιοποιούνται, κυρίως στην περιφέρεια», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης Γιάννης .

Όπως εξήγησε η κλείνει ένα για 48 ώρες για φορολογικές παραβάσεις, όταν δεν έχει κόψει τουλάχιστον 10 . Αν υποτροπιάσει, το κλείνουν για δέκα μέρες και μετά οριστικά.

Ο ίδιος είπε ότι από τη μία πλευρά υπάρχουν οι καλοί και νοικοκυραίοι που έχουν και ένα σπίτι στο όνομά τους και φοβούνται να μην το χάσουν και είναι τυπικοί, αλλά «υπάρχουν κι άλλοι που φροντίζουν να μην έχουν καμία ιδιοκτησία στο όνομά τους , ανοίγουν καταστήματα και δεν πληρώνουν φόρους, ούτε , φεσώνουν όλο τον κόσμο και  μετά όταν τους κλείσουν στήνουν μια νέα εταιρεία με ένα συνεταίρο «μαϊμού» και συνεχίζουν να πορεύονται με αυτό τον τρόπο, ξανανοίγοντας το που μπορεί να τους έχουν αφαιρέσει και την άδεια.

Αυτές οι πρακτικές πλήττουν τους νόμιμους και τυπικούς », τόνισε  ο Ι. .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση