Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σήμερα η Βραδιά των Φαναριών
Σήμερα η Βραδιά των Φαναριών

Σήμερα η Βραδιά των Φαναριών

Σήμερ, δεύτερη ημέρ των Χριστουγέννων, στις επτά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική στην του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο.

Πρόκειται για ένα θέαμα που έχει γίνει θεσμός και πόλος έλξης για πλήθος επισκεπτών. Η φετινή εκδήλωση θα γίνει παρουσία του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο.

Τα έσοδα από την πώληση των φαναριών θα διατεθούν για την ενίσχυση των ευαγών ιδρυμάτων: , «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με εοπλασματικές Παθήσεις, «» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με εοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Παράλληλα κάθε πολίτης θα προσφέρει ένα χρηματικό για να παραλάβει το φαναράκι, που θα διατίθεται στο χώρο από ειδικά διαμορφωμένα , το οποίο θα ανάβει και θα απελευθερώνει στον ουρανό δημιουργώντας το καταπληκτικό θέαμα που κάθε χρόνο ενθουσιάζει πλήθος κόσμου. Πρόκειται για μία συμβολική πράξη αγάπης, με χιλιάδες ευχές που θα φωτίσουν τον ουρανό για όλους μας.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του  Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου  Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση