Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σήμερα η Βραδιά των Φαναριών
Σήμερα η Βραδιά των Φαναριών

Σήμερα η Βραδιά των Φαναριών

Σήμερα, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στις επτά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική βραδιά των φαναριών στην του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο.

Πρόκειται για ένα θέαμα που έχει γίνει θεσμός και πόλος έλξης για πλήθος επισκεπτών. Η φετινή εκδήλωση θα γίνει παρουσία του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο.

Τα από την πώληση των φαναριών θα διατεθούν για την ενίσχυση των ευαγών ιδρυμάτων: Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

Παράλληλα κάθε πολίτης θα προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για να παραλάβει το φαναράκι, που θα διατίθεται στο χώρο από ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, το οποίο θα ανάβει και θα απελευθερώνει στον ουρανό δημιουργώντας το καταπληκτικό θέαμα που κάθε χρόνο ενθουσιάζει πλήθος κόσμου. Πρόκειται για μία συμβολική πράξη αγάπης, με χιλιάδες ευχές που θα φωτίσουν τον ουρανό για όλους μας.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό του Δήμου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του  Δ.Ο.Ε.Π..Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου  Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση