Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σφραγίζονται πρατήρια υγρών καυσίμων σε Άνω Λεχώνια και Βόλο
Σφραγίζονται πρατήρια υγρών καυσίμων σε  Άνω Λεχώνια και Βόλο

Σφραγίζονται πρατήρια υγρών καυσίμων σε Άνω Λεχώνια και Βόλο

Σφραγίζονται δύο  πρατήρια υγρών καυσίμων σε  και Βόλο με αποφάσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού που δημοσιεύτηκαν σήμερα στη Διαύγεια.  Συγκεκριμένα αφαιρούνται προσωρινά οι άδειες και σφραγίζονται δύο πρατήρια υγρών καυσίμων σε Λεχώνια και  στην  οδό λόγω του ότι τα πρατήρια στερούνταν πιστοποιητικών πυρς.

Στην πρώτη περίπτωση, για το πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται επί της οδού , λήφθηκαν υπόψιν- μεταξύ άλλων -το πιστοποιητικό πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας , που έληξε στις 21-11-,  καθώς και το έγγραφο της Υπηρεσίας της ς περί κλήσης σε ακρόαση, λόγω λήξης πιστοποιητικού πυρασφάλειας, με έως την 26-01-2019.

Στη δεύτερη περίπτωση για το πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί επί της Ε.Ο. – Τσαγκαράδας (εντός οικισμού Άνω Λεχωνίων), λήφθηκαν υπόψιν -μεταξύ άλλων- το πιστοποιητικό πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, που έληξε στις 20-08-2018, καθώς κι έγγραφο της Υπηρεσίας περί κλήσης σε ακρόαση, λόγω λήξης πιστοποιητικού πυρασφάλειας, με έως την 08-03-2019.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση