Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σφραγίζονται πρατήρια υγρών καυσίμων σε Άνω Λεχώνια και Βόλο
Σφραγίζονται πρατήρια υγρών καυσίμων σε  Άνω Λεχώνια και Βόλο

Σφραγίζονται πρατήρια υγρών καυσίμων σε Άνω Λεχώνια και Βόλο

Σφραγίζονται δύο  πρατήρια υγρών καυσίμων σε  Άνω Λεχώνια και Βόλο με αποφάσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού που δημοσιεύτηκαν σήμερα στη Διαύγεια.  Συγκεκριμένα αφαιρούνται προσωρινά οι άδειες και σφραγίζονται δύο πρατήρια υγρών καυσίμων σε Λεχώνια και  στην  οδό Λαρίσης λόγω του ότι τα πρατήρια στερούνταν πιστοποιητικών πυρασφάλειας.

Στην πρώτη περίπτωση, για το πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται επί της οδού Λαρίσης, λήφθηκαν υπόψιν- μεταξύ άλλων -το πιστοποιητικό πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, που έληξε στις 21-11-2016,  καθώς και το έγγραφο της Υπηρεσίας της Περιφέρειας περί κλήσης σε ακρόαση, λόγω λήξης πιστοποιητικού πυρασφάλειας, με προθεσμία έως την 26-01-2019.

Στη δεύτερη περίπτωση για το πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί επί της Ε.Ο. Βόλου – Τσαγκαράδας (εντός οικισμού Άνω Λεχωνίων), λήφθηκαν υπόψιν -μεταξύ άλλων- το πιστοποιητικό πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, που έληξε στις 20-08-2018, καθώς κι έγγραφο της Υπηρεσίας περί κλήσης σε ακρόαση, λόγω λήξης πιστοποιητικού πυρασφάλειας, με προθεσμία έως την 08-03-2019.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο διοικητής της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Κων. Φλώρος - https://t.co/rb0abGaFFN -

  • Το Ορφανοτροφείο επισκέφθηκε η Ζέττα Μ. Μακρή - https://t.co/aqswdg51gU -

  • Το Film Office Thessaly … στην έκθεση FOCUS LONDON 2019 - https://t.co/uA5JkwLNh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση