Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σφραγίζεται προσωρινά ο ανελκυστήρας της ΔΟΥ Βόλου
Σφραγίζεται προσωρινά ο ανελκυστήρας της ΔΟΥ Βόλου

Σφραγίζεται προσωρινά ο ανελκυστήρας της ΔΟΥ Βόλου

Απόφαση του Δήμου Βόλου ελήφθη για προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ασανσέρ στην Εφορία του Βόλου μετά το  πρόσφατο ατύχημα  και αύριο θα σφραγιστεί.

Η απόφαση του ΔήμουΒόλου,αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”, για προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανελκυστήρα λόγω ατυχήματος, εγκατεστημένου σε κτίριο επί της οδού Ξενοφώντος 1 του Δήμου Βόλου.

Η απόφαση που υπογράφεται από την αν. προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Βόλου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αποφασίζουμε την προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανελκυστήρα λόγω ατυχήματος, εγκατεστημένου σε κτίριο επί της οδού Ξενοφώντος 1 του Δήμου Βόλου Νομού Μαγνησίας, μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τα αρμόδια όργανα, αποκατασταθούν τυχόν βλάβες όπου απαιτούνται με μέριμνα του ιδιοκτήτη ή διαχειριστή ή του νόμιμου εκπροσώπου τους και προσκομισθεί στην Δ/νση Υπηρεσίας Δόμησης Πιστοποιητικό ελέγχου από αναγνωρισμένο φορέα, συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση έγκρισης συνέχισης λειτουργίας ανελκυστήρα.

Η διακοπή λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί με την σφράγιση του ανελκυστήρα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τις εργάσιμες ώρες 12:00 έως 14:00 από τα μέλη του κλιμακίου ελέγχου ανελκυστήρων του Δήμου Βόλου”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τερματισμοί στο Rodopi Ultra Trail 109 miles για τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/iP8xm6IrNo -

  • Συμμετοχή στα τμήματα μάθησης του ΚΔΒΜ Δήμου Σκιάθου - https://t.co/zBn9icxdh7 -

  • Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - https://t.co/Ib7R4QzNzz -

"Αλιεύοντας" την είδηση