Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σφραγίζεται προσωρινά ο ανελκυστήρας της ΔΟΥ Βόλου
Σφραγίζεται προσωρινά ο ανελκυστήρας της ΔΟΥ Βόλου

Σφραγίζεται προσωρινά ο ανελκυστήρας της ΔΟΥ Βόλου

Απόφαση του Δήμου Βόλου ελήφθη για προσωρινή λειτουργίας του ασανσέρ στην Εφορία του Βόλου μετά το  πρόσφατο ατύχημα  και αύριο θα σφραγιστεί.

Η του ΔήμουΒόλου,αναρτήθηκε στη “”, για προσωρινή λειτουργίας ανελκυστήρα λόγω ατυχήματος, εγκατεστημένου σε επί της οδού Ξενοφώντος 1 του Δήμου Βόλου.

Η που υπογράφεται από την αν. προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Βόλου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αποφασίζουμε την προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανελκυστήρα λόγω ατυχήματος, εγκατεστημένου σε επί της οδού Ξενοφώντος 1 του Δήμου Βόλου Νομού ς, μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο από τα αρμόδια όργανα, αποκατασταθούν τυχόν βλάβες όπου απαιτούνται με μέριμνα του ιδιοκτήτη ή διαχειριστή ή του νόμιμου εκπροσώπου τους και προσκομισθεί στην Δ/νση Υπηρεσίας Δόμησης Πιστοποιητικό ελέγχου από αναγνωρισμένο φορέα, συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση ς συνέχισης λειτουργίας ανελκυστήρα.

Η διακοπή λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί με την σφράγιση του ανελκυστήρα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τις εργάσιμες ώρες 12:00 έως 14:00 από τα μέλη του κλιμακίου ελέγχου ανελκυστήρων του Δήμου Βόλου”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση