Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο
Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο

Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο

Με διοργανώθηκε το σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ από την Grow Greek Tourism της Google σε συνδιοργάνωση με το Δήμο – Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού και την συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. ς, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Ξενώνων Ν. ς και το Σύλλογο Εστίασης , για τους του Τουρισμού.

Την δράση επιμόρφωσης παρακολούθησαν επαγγελματίες του τουριστικού τομέα της περιοχής, ενώ τα πραγματικά παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, η παρουσίαση και χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την μιας επιχείρησής όλο το χρόνο και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους της Google ήταν πολύ ενδιαφέροντα.

Η ομάδα της Google σημείωσε ότι το προηγούμενο διάστημα οι τοπικές επιχειρήσεις του προορισμού, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περισσότερες από 150 εξατομικευμένες συναντήσεις με τοπικές επιχειρήσεις, ενώ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην επιμορφωτική ενέργεια.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Μπατζιάκας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γιώργος Ζαφείρης.

Η ομάδα της Google θα συνεχίσει να βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Μαγνησίας πραγματοποιώντας συναντήσεις κατ ιδίαν με τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται στο g.co/greektourism-thessalia.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση