Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο
Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο

Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο

Με επιτυχία διοργανώθηκε το σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ από την Grow Greek Tourism Online της Google σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Βόλου – Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού και την συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Ξενώνων Ν. Μαγνησίας και το Σύλλογο Εστίασης Μαγνησίας, για τους επαγγελματίες του Τουρισμού.

Την δράση επιμόρφωσης παρακολούθησαν επαγγελματίες του τουριστικού τομέα της περιοχής, ενώ τα πραγματικά παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, η παρουσίαση και χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση μιας επιχείρησής όλο το χρόνο και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους της Google ήταν πολύ ενδιαφέροντα.

Η ομάδα της Google σημείωσε ότι το προηγούμενο διάστημα οι τοπικές επιχειρήσεις του προορισμού, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περισσότερες από 150 εξατομικευμένες συναντήσεις με τοπικές επιχειρήσεις, ενώ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην επιμορφωτική ενέργεια.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Βόλου Αναστάσιος Μπατζιάκας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης.

Η ομάδα της Google θα συνεχίσει να βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Μαγνησίας πραγματοποιώντας συναντήσεις κατ ιδίαν με τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται στο g.co/greektourism-thessalia.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη δύο αλλοδαπών στον αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/KYhYtnuHmU -

  • Ν. Κεραμέως: Αναπλήρωση των χαμένων ωρών τις αργίες και τα Σάββατα - https://t.co/B5TJOotUuH -

  • Είκοσι δύο νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/YGhL2yWV4j -

"Αλιεύοντας" την είδηση