Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο
Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο

Σεμινάριο της Grow Greek Tourism Online της Google για τον τουρισμό στο Βόλο

Με διοργανώθηκε το σεμινάριο για το ψηφιακό μάρκετινγκ από την Grow Greek Tourism της Google σε συνδιοργάνωση με το Δήμο – Αντιδημαρχία Τοπικής Ανάπτυξης και Τουρισμού και την συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Ξενώνων Ν. Μαγνησίας και το Σύλλογο Εστίασης Μαγνησίας, για τους επαγγελματίες του Τουρισμού.

Την δράση επιμόρφωσης παρακολούθησαν επαγγελματίες του τουριστικού τομέα της περιοχής, ενώ τα πραγματικά παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, η και χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση μιας επιχείρησής όλο το χρόνο και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τους εκπροσώπους της Google ήταν πολύ ενδιαφέροντα.

Η ομάδα της Google σημείωσε ότι το προηγούμενο διάστημα οι τοπικές του προορισμού, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα του ψηφιακού μάρκετινγκ καθώς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περισσότερες από 150 εξατομικευμένες συναντήσεις με τοπικές , ενώ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην επιμορφωτική ενέργεια.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Μπατζιάκας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης.

Η ομάδα της Google θα συνεχίσει να βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην περιοχή της Μαγνησίας πραγματοποιώντας συναντήσεις κατ ιδίαν με τοπικές τουριστικές .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνονται στο g.co/greektourism-thessalia.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στην ασφαλτόστρωση του δρόμου #Λεφόκαστρο-#Κάλαμος προχωρά η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου - https://t.co/Zgq7IMq72A… -

  • Αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Ξυνόβρυσης #ΤΚΞυνόβρυσης - https://t.co/SCP4MNIFLT -

  • Ποσό 106 εκ. ευρώ από τους #ΚΑΠ στους Δήμους της Μαγνησίας #ΚΑΠ - https://t.co/Z0nlDVcftk -

"Αλιεύοντας" την είδηση