Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σεμινάριο ΣΒΘΚΕ -ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ για την σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης τμήματος πωλήσεων
Σεμινάριο ΣΒΘΚΕ -ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ  για την σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης τμήματος πωλήσεων

Σεμινάριο ΣΒΘΚΕ -ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ για την σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης τμήματος πωλήσεων

Με μεγάλη ντπόκριση από πλευράς στελεχών επιχειρήσεων, αλλά και επιχειρηματιών, πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019,  στις εγκαταστάσεις του ΙΒΕΠΕ – ΣΕΒ Παράρτημα , στην Α ΒΙΠΕ ΒΟΛΟΥ, το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ε ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ», με εισηγητή τον δρ. Κωνσταντίνο Γεωργικόπουλο, σύμβουλο, ειδικό συνεργάτη & εξειδικευμένο “trainer”  στελεχών επιχειρήσεων στην και στο εξωτερικό.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών ς & Κεντρικής Ελλάδος και το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ , με την υποστήριξη του ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network.

Εκ μέρους του ΣΒΘΚΕ, την εκδήλωση χαιρέτισε ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ.  Αριστομένης Εφραιμίδης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:
«Ο Σύνδεσμός μας, εντάσσει το σημερινό εκπαιδευτικό σεμινάριο, για την σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης των τμημάτων πωλήσεων στις επιχειρήσεις, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την παροχή τεκμηριωμένης και συνεχούς ς και πληροφόρησης προς τις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους, για επιχειρηματικά θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα τους και επηρεάζουν τη λειτουργία τους.
Η δουλειά στα τμήματα πωλήσεων των επιχειρήσεών μας είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, οπωσδήποτε ελκυστική, πλην όμως, εξόχως απαιτητική.
Η αγορά και ο ανταγωνισμός είναι μια πραγματική καθημερινή αναμέτρηση και η πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι το ανθρώπινο δυναμικό σε αυτά τα τμήματα πρέπει τουλάχιστον ενδεικτικά:
• Να ανανεώνει και να διευρύνει τις επαγγελματικές του γνώσεις και δεξιότητες
• Να αντιλαμβάνεται τις αλλαγές και τις εξελίξεις στην αγοραστική συμπεριφορά
• Να εναρμονίζει τις τεχνικές πώλησης στις μεταβαλλόμενες απ του εξωτερικού περιβάλλοντος
• Να προτείνει στους αγοραστές λύσεις και αποτελέσματα και όχι απλά να πουλά

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση