Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σεμινάριο ΣΒΘΚΕ -ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ για την σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης τμήματος πωλήσεων
Σεμινάριο ΣΒΘΚΕ -ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ  για την σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης τμήματος πωλήσεων

Σεμινάριο ΣΒΘΚΕ -ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ για την σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης τμήματος πωλήσεων

Με μεγάλη ανταπόκριση από πλευράς στελεχών επιχειρήσεων, αλλά και επιχειρηματιών, πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019,  στις εγκαταστάσεις του ΙΒΕΠΕ – ΣΕΒ , στην Α ΒΟΛΟΥ, το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΤΜΗΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ», με εισηγητή τον δρ. Κωνσταντίνο Γεωργικόπουλο, σύμβουλο, ειδικό συνεργάτη & εξειδικευμένο “trainer”  στελεχών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος και το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & τισης ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ Βόλου, με την υποστήριξη του ΣΒΘΚΕ/Enterprise Europe Network.

Εκ μέρους του ΣΒΘΚΕ, την εκδήλωση χαιρέτισε ο γενικός γραμματέας του Δ.Σ.  Αριστομένης Εφραιμίδης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:
«Ο Σύνδεσμός μας, εντάσσει το σημερινό εκπαιδευτικό σεμινάριο, για την σύγχρονη φιλοσοφία οργάνωσης των τμημάτων πωλήσεων στις επιχειρήσεις, στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την παροχή τεκμηριωμένης και συνεχούς ενημέρωσης και πληροφόρησης προς τις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους, για επιχειρηματικά θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα τους και επηρεάζουν τη λειτουργία τους.
Η δουλειά στα τμήματα πωλήσεων των επιχειρήσεών μας είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, οπωσδήποτε ελκυστική, πλην όμως, εξόχως απαιτητική.
Η αγορά και ο ανταγωνισμός είναι μια πραγματική καθημερινή αναμέτρηση και η πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι το ανθρώπινο δυναμικό σε αυτά τα τμήματα πρέπει τουλάχιστον ενδεικτικά:
• Να ανανεώνει και να διευρύνει τις επαγγελματικές του γνώσεις και δεξιότητες
• Να αντιλαμβάνεται τις και τις εξελίξεις στην αγοραστική συμπεριφορά
• Να εναρμονίζει τις τεχνικές πώλησης στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του εξωτερικού τος
• Να προτείνει στους αγοραστές λύσεις και αποτελέσματα και όχι απλά να πουλά

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση