Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε Τελ Αβίβ και Σόφια τo “Volos Pelion it’s true”
Σε Τελ Αβίβ και Σόφια τo “Volos Pelion it’s true”

Σε Τελ Αβίβ και Σόφια τo “Volos Pelion it’s true”

To “ it's true” συνεχίζοντας το πρόγραμμα προβολής για το συμμετείχε σε δύο εκθέσεις, προωθώντας τον προορισμό στις αγορές του Ισραήλ και της ς.

Η συγκεκριμένη δράση αποφέρει σταθερά ανοδικά στην εισροή των τουριστών από το Ισραήλ κάθε χρόνο και καθώς συνεχίστηκε η απευθείας πτήση που ξεκίνησε πέρυσι από το Τελ Αβίβ στο της Νέας Αγχιάλου, το ενδιαφέρον του ισραηλινού κοινού ήταν στο υψηλότερο επίπεδο.

Η έκθεση συνεχίζει να συνδυάζει επιτυχημένα κοινό και . Σύμφωνα με την καταμέτρηση πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 60 επαγγελματικά ραντεβού.

Όπως επισημάνθηκε από τους , που συμμετείχαν στην έκθεση, πολλά νέα τουριστικά γραφεία εμφανίστηκαν, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την περιοχή, αποδεικνύοντας την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της αγοράς.

Το σύνολο των επαφών θα αξιοποιηθεί σε επόμενο δι εξοικείωσης.

Παράλληλα, πλήθος κοινού ενημερώθηκε με τη μεγάλου όγκου έντυπου υλικού.

Οι τρεις Δήμοι, που ως συνεκθέτες ενιαία υποστήριξαν της προώθηση της περιοχής, εκπροσωπήθηκαν στην έκθεση του Ισραήλ από τους αντιδήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου Απόστολο Σουλδάτο και τον πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου Δημήτρη Παντελή, ενώ στην έκθεση της Σόφιας από τον αντιδήμαρχο Βόλου Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή.

Οι δύο αποστολές υποστηρίχθηκαν από στελέχη του Κέντρου Τουριστικής πληροφόρησης Δήμου Βόλου και φυσικά από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. ς και επαγγελματίες του τουρισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση