Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Σε Τελ Αβίβ και Σόφια τo “Volos Pelion it’s true”
Σε Τελ Αβίβ και Σόφια τo “Volos Pelion it’s true”

Σε Τελ Αβίβ και Σόφια τo “Volos Pelion it’s true”

To “Volos Pelion it’s true” συνεχίζοντας το προβολής για το 2018 συμμετείχε σε δύο εκθέσεις, προωθώντας τον προορισμό στις αγορές του Ισραήλ και της Βουλγαρίας.

Η πρώτη συμμετοχή αφορούσε στην τουρισμού IMTM 2018 στο Τελ Αβίβ στις 6 & 7 Φεβρουαρίου, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ.

Η συγκεκριμένη δράση αποφέρει σταθερά ανοδικά αποτελέσματα στην εισροή των τουριστών από το Ισραήλ κάθε χρόνο και καθώς συνεχίστηκε η απευθείας που ξεκίνησε πέρυσι από το Τελ Αβίβ στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, το ενδιαφέρον του ισραηλινού κοινού ήταν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ακολούθησε η συμμετοχή του προορισμού στην HOLIDAY & SPA στις 14-16 Φεβρουαρίου στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Η έκθεση συνεχίζει να συνδυάζει επιτυχημένα κοινό και . Σύμφωνα με την καταμέτρηση πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 60 επαγγελματικά .

Όπως επισημάνθηκε από τους , που συμμετείχαν στην έκθεση, πολλά νέα τουριστικά γραφεία εμφανίστηκαν, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την περιοχή, αποδεικνύοντας την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της αγοράς.

Το σύνολο των επαφών θα αξιοποιηθεί σε επόμενο ταξίδι εξοικείωσης.

Παράλληλα, πλήθος κοινού ενημερώθηκε με τη διανομή μεγάλου όγκου έντυπου υλικού.

Ο προορισμός Βόλος – Πήλιο μαζί με περιοχές τη Μακεδονίας & Θράκης ήταν προορισμοί που αντιπροσώπευσαν με την παρουσία τους την Ελλάδα στη γειτονική χώρα.

Οι τρεις Δήμοι, που ως συνεκθέτες ενιαία υποστήριξαν της προώθηση της περιοχής, εκπροσωπήθηκαν στην έκθεση του Ισραήλ από τους αντιδήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου Απόστολο Σουλδάτο και τον πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου Δημήτρη Παντελή, ενώ στην έκθεση της Σόφιας από τον αντιδήμαρχο Βόλου Απόστολο Ζαρκάδα – Βεργή.

Οι δύο αποστολές υποστηρίχθηκαν από στελέχη του Κέντρου Τουριστικής πληροφόρησης Δήμου Βόλου και φυσικά από μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και επαγγελματίες του τουρισμού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση