Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε συνέδριο και εκλογές η «Ελλήνων Συνέλευσις»
Σε  συνέδριο και εκλογές η «Ελλήνων Συνέλευσις»

Σε συνέδριο και εκλογές η «Ελλήνων Συνέλευσις»

ια την ανάδειξη νέου αρχηγού

Σε συνέδριο προχωρά ο πολιτικός σχηματισμός «Ελλήνων Συνέλευσης», ώστε να είναι έτοιμος για τις εκλογές όποτε ανακοινωθούν.

Αυτό ανέφερε από το Βόλο σήμερα το μεσημέρι ο γ.γ. Βασίλης Θεοδωρόπουλος, που παραβρέθηκε το απόγευμα σε πολιτική εκδήλωση στο πάρκο Ανδρ. Βαλαχής.

Όπως τονίστηκε από τον γ.γ. του πολιτικού σχηματισμού και τον Απόστ. ουλιώτη, πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις» Βόλου,σε συνέντευξη Τύπου, ο Αρτέμης Σώρρας είναι προσωρινός αρχηγός, που έχει προσωπικό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη και από το συνέδριο που θα γίνει τους επόμενους μήνες να αναδειχτεί νέος αρχηγός, όπως και υποψήφιοι βουλευτές που θα επιλέξουν οι πολίτες και όχι το κόμμα.

Για την προτροπή Σώρρα σε πολίτες να πληρώσουν τις οφειλές τους μέσω τραπεζικών λογαριασμών που διαχειρίζεται και κατέθεσε στην , επισημάνθηκε ότι δεν είναι του σχηματισμού αλλά προσωπικοί και ο καθένας με δική του ευθύνη αποφασίζει τι θα πράξει.

Σύμφωνα με τον γραμματέα του σχηματισμού η της ς έχει δείξει ότι οι καταστροφές που πέρασαν, όπως η Μικρασιατική, έδειξε ότι οφείλονται στην κομματοκρατία, τόνισε ότι οι Έλληνες δεν πρέπει να έχουν διαφορές και ανέφερε ότι πρόθεση της «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος τόνισε ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις» ανήκει σε όλους τους Έλληνες και απηύθυνε κάλεσμα να πλαισιώσουν τον σχηματισμό (που στη Μαγνησία αριθμεί 199 μέλη) και να επιλέξουν υποψήφιους για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο γραμματέας τόνισε ότι το προσεχές διάστημα θα γίνει το συνέδριο του κόμματος και στο πλαίσιο αυτό γίνονται εκδηλώσεις από τους οργανισμούς περιφερειακά, ενώ ερωτηθείς για τη φυγή του αρχηγού Αρτέμη Σώρρα, δήλωσε ότι ο δεν είναι αρχηγοκεντρικός, ανήκει σε όλους τους Έλληνες και ο κ. Σώρρας ήταν προσωρινός αρχηγός.
«Ο πρόεδρος που θα οδηγήσει την «Ελλήνων Συνέλευσις» στις εκλογές θα είναι εκλεγμένος από τα μέλη και υπάρχει μια μεγάλη επιλογή άξιων στελεχών, ενώ οι αποφάσεις θα ληφθούν στο συνέδριο»,. Ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, που προέβλεψε ότι ο νέος αρχηγός θα είναι ηγέτης.

Αναφορικά με τη διαδικασία, που μοιάζει με όλα τα , που κατηγορούν, ο γραμματέας τόνισε ότι παρόλο που λείπει ο προσωρινός αρχηγός η «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι δομημένη για να λειτουργεί με ομόκεντρους κύκλους και η διαφορά της είναι ότι οι υποψήφιοι θα προταθούν από τα μέλη και δεν θα εξυπηρετούν το κόμμα – όπως συμβαίνει με τους άλλους – αλλά τα συμφέροντα του λαού.

Για την προβολή μόνο του Αρτέμη Σώρρα και όχι του σχηματισμού, ο Βασ. Θεοδωρόπουλος απάντησε ότι αυτό οφείλεται στα ΜΜΕ, καθώς το καταστατικό της «Ελλήνων Συνέλευσις» είναι δομημένο να μπορεί να λειτουργία, ακόημ και με την απουσία του, όπως συμβαίνει σήμερα.

Για το θέμα των εξώδικων δηλώσεων κατά τραπεζών, ο γραμματέας είπε ότι τα προτα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Έλληνες οφείλονται στις πολιτικές των κομμάτων και όχι λόγω του ότι πολίτες έστειλαν εξώδικα στις τράπεζες, που δεν έχει καμία επίπτωση στην οικονομία.

Επιπλέον για την προτροπή του Αρτέμη Σώρρα να πληρωθούν οι οφειλές των Ελλήνων μέσω λογαριασμών που διαχειρίζεται ο ίδιος, ο κ. Θεοδωρόπουλος απάντησε ότι οι λογαριασμοί αυτοί είναι προσωπικοί, δεν ανήκουν στον σχηματισμό και οι πολίτες εξέτασαν τα δεδομένα, είναι δική τους απόφαση και δεν έκαναν κάτι επειδή του το είπε ο προσωρινός πρόεδρος.

Τέλος, σχετικά με την ύπαρξη των συγκεκριμένων λογαριασμών ή όχι, τόνισε ότι ενώ κατατέθηκαν στην , δεν βγήκε καμία για την πλαστότητα των εγγράφων που κατατέθηκαν και των λογαριασμών, ενώ πρόσθεσε ότι ένα ευνομούμενο κράτος έχει νόμους που καλούν τις χρηματιστηριακές αρχές να ελέγξουν τους λογαριασμούς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση