Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σε ρόλο τροχονόμου ο Αχ. Μπέος
Σε ρόλο τροχονόμου ο Αχ. Μπέος

Σε ρόλο τροχονόμου ο Αχ. Μπέος

Τον τροχονόμο έκανε σήμερα το μεσημέρι, στην οδό ,ο εν αργία, αιρετός δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, όταν αντιλήφθηκε την παρανομία ενός συμπολίτη, που στάθμευε και δημιουργούσε κομφούζιο και, μάλιστα, είχε και προκλητική συμπεριφορά προς άλλους που δικαιολογημένα του έκαναν παρατηρήσεις.

Στις παρατηρήσεις που του έκανε, αντέδρασε έντονα και εκτός ορίων και όταν προσέφυγαν στο Αστυνομικό Τμήμα, αντελήφθη το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη και φυσικά δεν προχώρησε καμία άλλη διαδικασία.

Χαρακτηριστικά ο είπε:”Αυτή είναι και η διαφορά μας με αυτούς που υπερασπίζονται τα γνωστά πια σε όλους δημοσιογραφικά σκουπίδια, τα οποία καθημερινά ευτελίζουν κάθε έννοια ανεξάρτητης και αντικειμενικής ενημέρωσης, εν ονόματι της διαπλοκής που πρόθυμα υπηρετούν.

Για του λόγου το αληθές, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη, από την Αστυνομική Διεύθυνση και όσα καταγράφηκαν. Αλλά βέβαια μόνο αυτό δεν είναι το ενδιαφέρον τους…”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση