Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου
Σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Την υπ της στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ς επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του δημοσίου τομέα και επιχειρήσεων Δήμων και Περιφερειών, για την 10.000 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών, αποφάσισε κατά την χθεσινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Κ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου.

Η Κ –ΔΙΕΚ συγκαταλέγεται στους δικαιούχους του προγράμματος καθώς ανήκουν οι επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμοί του δημόσιου τομέα, όπως αυτός ορίζεται με το άρθρο 51 του Ν. 1892/1990 (Α' 101) και οι επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών) του Ν. 3852/2010, που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη μίας επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού της κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Η διάρκεια της ς ορίζεται στους 12 μήνες με δυνατότητα επέκτασης για επιπλέον 12 μήνες, ύστερα από αίτηση που δύναται να υποβάλλει η δικαιούχος επιχείρηση.

Το ύψος της επιχορήγησης ορίζεται στο 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τα 600 ευρώ μηνιαίως.

Λαμβάνοντας υπόψη τους όρους του προγράμματος, τον προϋπολογισμό της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ αλλά και τον κανόνα De Minimis, οι ατόμων για είναι:

Πέντε Οικογενειακοί βοηθοί ΥΕ, στη δομή «Βοήθεια στο σπίτι», δύο Νοσηλευτές ΤΕ και ελλείψει ΔΕ για τη δομή «Βοήθεια στο σπίτι», πέντε καθαρίστριες ΥΕ για να απασχοληθούν στα (x2), στο κοινότητας, στα κέντρα ΡΟΜΑ και στη Διοίκηση, δύο Λογιστής ΤΕ για το Τμήμα οικονομικής διαχείρισης, ένας Οικονομολόγος ΠΕ για το Τμήμα οικονομικής Διαχείρισης, ένας Γυμναστής ΠΕ για τα Κοινωνικά κέντρα και ΚΗΦΗ, ένας Φυσιοθεραπευτής ΤΕ για τα ΚΗΦΗ Αγριάς και Νέας Αγχιάλου, ένας Οδηγός Δ' κατηγορίας δίπλωμα ΔΕ για τις Δομές ΑμεΑ, δύο Συντηρητές κτιρίων ΥΕ για το Γραφείο Συντήρησης και ένας για Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕ για το ΔΙΕΚ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση