Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σε πανηγυρικό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση μελών της ΔΕΕΠ Μαγνησίας
Σε πανηγυρικό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση μελών της ΔΕΕΠ Μαγνησίας

Σε πανηγυρικό κλίμα η πρώτη συνεδρίαση μελών της ΔΕΕΠ Μαγνησίας

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, σε πανηγυρικό κλίμα με μηνύματα ενότητας και εξωστρέφειας και ευχών σε όλους για μία παραγωγική και γόνιμη θητεία, έγινε η πρώτη συνεδρίαση των μελών μετά από την συγκρότηση του σώματος και τον ορισμό των θέσεων μεταξύ των αιρετών μελών.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού της Πανελλαδικής Οργάνωσης του κόμματος  ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, οι βουλευτές του Νομού Κώστας Μαραβέγιας και Θανάσης Λιούπης ενώ η υφυπουργός Ζέττα Μακρή απέστειλε χαιρετισμό μέσω του εκπροσώπου της όπου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήταν εφικτή η παρουσία της.

Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ καθώς και οι νεοεκλεγέντες πρόεδροι των της Μαγνησίας: Αλμυρού Δημήτρης Αναστσίου, Βόλου Γιάννης Κατσίβελλος, Ν. Πηλίου Φιλίτσα Λαμπαδάρη, Ρ. Φεραίου Γιάννης Μαυροκέφαλος.

Οι πρόεδροι Ζαγοράς Απόστολος Δήμου, Σκιάθου Γιώργος Λάζος και Σκοπέλου Σοφία Αμπελάκια Ξηρογιάννη απέστειλαν χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Απόστολος Κουταρέλος συνοδευόμενος από τον νέο γ.γ. της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνο Καλόγηρο, τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Δημήτρη Χατζή και την Μαρία Καραγιάννη, συντονίστρια Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας Νίκος Αθανασάκης ανακοίνωσε επίσης ότι με νεότερη απόφαση θα ορισθούν οι τομείς δράσης και οι τομεάρχες των τομέων αυτών.

Η αύξηση της ενεργητικής συμμετοχής θα συντελέσει στη διεύρυνση της παράταξής μας και στην προσέλκυση και νέων μελών που αποτελεί και βασικό μας στόχο.

Η Οργάνωση της ΝΔ στην Περιφέρεια της Μαγνησίας είναι εδώ για τα δύσκολα και τα σημαντικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνεχείς μάχες και τις κερδίζει. Εμείς είμαστε όλες και όλοι να συνεισφέρουμε και να πολλαπλασιάσουμε τις νίκες του κόμματός μας. Καλή δύναμη σε όλους με υγεία, προσοχή, σύνεση θα βγούμε και πάλι νικητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

  • Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης Αιμιλιανός Καζαντζίδης #ΑιμιλιανόςΚαζαντζίδης - https://t.co/rhTIZHncYd -

  • Τρία νέα έργα ύψους 5,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Αλμυρός - https://t.co/NDozQyXZ1c -

"Αλιεύοντας" την είδηση