Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε Λιμενικό, Αστυνομία, Εφορία και Π.Ε. Μαγνησίας ο Αθανάσιος Λιούπης
Σε Λιμενικό, Αστυνομία, Εφορία και Π.Ε. Μαγνησίας ο Αθανάσιος Λιούπης

Σε Λιμενικό, Αστυνομία, Εφορία και Π.Ε. Μαγνησίας ο Αθανάσιος Λιούπης

Στην Αστυνομική Διεύθυνση βρέθηκε χθες, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου ο Ν. της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Λιούπης.

Ο συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Μιλτιάδη Αλεξάκη και τον υποδιευθυντή  εώργιο Ντιζέ, όπου συνομίλησαν για το έργο της Αστυνομίας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με τον κ. Λιούπη να συγχαίρει τις γυναίκες και τους άνδρες του Σώματος για την πολύτιμη συνδρομή τους και στη .

Ο κ. Λιούπης συναντήθηκε και με τον αστυνομικό υποδιευθυντή και διοικητή Τροχαίας   Κουλούρη, όπως και με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας κ. Διχτά.

Επίσης, επισκέφθηκε και το Κεντρικό Λιμεναρχείο . Εκεί, συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Κανάκη, τη διοικητή του Λιμεναρχείου Βόλου κ. Κωνσταντά και την υποδιοικήτρια, όπως και με τον πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας κ. Κυράνη. Συζήτησε για την πορεία του Λιμενικού Σώματος, αλλά και την πολύτιμη συμβολή τους στην επείγουσα μεταφορά ασθενών από τις Β. Σποράδες με το πλωτό ασθενοφόρο (μία έως τρεις την ημέρα).

Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο βουλευτής επισκέφθηκε αρχικά την Ν. Ιωνίας και συνάντησε τη διευθύντρια κ. Μπαλτά και τον υποδιευθυντή κ. Κεχαγιά. Συνομίλησαν για την δίμηνη παράταση που δόθηκε για τη μετακίνηση της Εφορίας στο κτήριο της στον Βόλο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακόμη, ο κ. Λιούπης βρέθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων και συναντήθηκε με την αντιπεριφερειάρχη   Δωροθέα Κολυνδρίνη. Συνομίλησαν για την πορεία των πολλών έργων σε όλη τη Μαγνησία και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Ο βουλευτής ευχήθηκε σε όλους όσους επισκέφθηκε καλή χρονιά με υγεία, δύναμη για τη συνέχιση του έργου τους και αισιοδοξία.

Τέλος, ο κ. Λιούπης παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού από τον μητροπολίτη  Ιγνάτιο στον ναό Αγίου Νικολάου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση