Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε κυκλοφορία φορτηγά κι απορριμματοφόρα του Δήμου Βόλου
Σε κυκλοφορία φορτηγά κι απορριμματοφόρα του Δήμου Βόλου

Σε κυκλοφορία φορτηγά κι απορριμματοφόρα του Δήμου Βόλου

 

Με του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, εγκρίθηκε να τεθούν σε κυκλοφορία 11 φορτηγά και απορριμματοφόρα του Δήμου Βόλου.

Η απόφαση, ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων, το με αριθμ. πρωτ. 110961/31-12-2018 έγγραφο του Δήμου Βόλου, με το οποίο αιτείται τη χορήγηση έγκρισης θέσης σε κυκλοφορία έντεκα (11) φορτηγών και απορριμματοφόρων αυτοκινήτων» καθώς και η με αριθμ. πρωτ. 1937/24294/22-02- Απόφαση του Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θ.-Στ. Ελλάδας, αναφορικά με την έγκριση προμήθειας 28 οχημάτων με τη διαδικασία της χρηματοδοτικής μίσθωσης ( Leasing), για το Δήμο Βόλου.

Τα παραπάνω οχήματα υποχρεωτικά θα φέρουν κίτρινη λωρίδα σε πλάτος 10εκ., στη μέση περίπου των αμαξωμάτων, παράλληλα προς το έδαφος, πινακίδες του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, χρώματος πορτοκαλί, στις οποίες θα αναγράφεται ο ειδικός αριθμός κυκλοφορίας των οχημάτων (όχι συμβατικός) και τα διακριτικά ψηφία (ΚΗΟ, ΚΗΙ, ΚΗΥ) και ένδειξη και στις δύο πλαϊνές πλευρές των οχημάτων, ολόκληρου του τίτλου της υπηρεσίας στην οποία αυτά ανήκουν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Αμποβό (Αφύσσου) προς παραλία Ραζή στον Προφήτη Ηλία… - https://t.co/EtOegWm861 -

  • Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένια μετάλλια από Ντούσκο και Αναστασιάδου #κωπηλασία - https://t.co/8Ttc1EJXEy -

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

"Αλιεύοντας" την είδηση