Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σε κυκλοφορία φορτηγά κι απορριμματοφόρα του Δήμου Βόλου
Σε κυκλοφορία φορτηγά κι απορριμματοφόρα του Δήμου Βόλου

Σε κυκλοφορία φορτηγά κι απορριμματοφόρα του Δήμου Βόλου

 

Με απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, εγκρίθηκε να τεθούν σε κυκλοφορία 11 φορτηγά και απορριμματοφόρα αυτοκίνητα του Δήμου Βόλου.

Η απόφαση, ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψιν μεταξύ άλλων, το με αριθμ. πρωτ. 110961/31-12-2018 έγγραφο του Δήμου Βόλου, με το οποίο αιτείται τη χορήγηση έγκρισης θέσης σε κυκλοφορία έντεκα (11) φορτηγών και απορριμματοφόρων αυτοκινήτων» καθώς και η με αριθμ. πρωτ. 1937/24294/22-02-2017 Απόφαση του Γ.Γ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θ.-Στ. Ελλάδας, αναφορικά με την έγκριση προμήθειας 28 οχημάτων με τη διαδικασία της χρηματοδοτικής μίσθωσης ( Leasing), για το Δήμο Βόλου.

Τα παραπάνω οχήματα υποχρεωτικά θα φέρουν κίτρινη λωρίδα σε πλάτος 10εκ., στη μέση περίπου των αμαξωμάτων, παράλληλα προς το έδαφος, πινακίδες του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, χρώματος πορτοκαλί, στις οποίες θα αναγράφεται ο ειδικός αριθμός κυκλοφορίας των οχημάτων (όχι συμβατικός) και τα διακριτικά ψηφία (ΚΗΟ, ΚΗΙ, ΚΗΥ) και ένδειξη και στις δύο πλαϊνές πλευρές των οχημάτων, ολόκληρου του τίτλου της υπηρεσίας στην οποία αυτά ανήκουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποτελέσματα Ετήσιων Προαγωγικών Εξετάσεων στο SGT Kempo - https://t.co/JLckhoexO8 -

  • Κάλεσμα σε συγκέντρωση καταδίκης του ν/σ για τον περιορισμό των διαδηλώσεων - https://t.co/xKMKDjZ2j8 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης στη Ν. Ιωνία και συνελήφθη  - https://t.co/vmlWKsbZ9l -

"Αλιεύοντας" την είδηση