Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε φάση υλοποίησης η κατασκευή οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά
Σε φάση υλοποίησης η κατασκευή οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά

Σε φάση υλοποίησης η κατασκευή οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει το έργο κατασκευής οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά, στο ύψος της Λαχαναγοράς.

Μετά τη του έργου ύψους 1,95 εκ. ευρώ, που εξασφαλίστηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η του Δήμου Βόλου αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε το από 26-6-2019 πρακτικό ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του διαγωνισμού του έργου «Αντικατάσταση Οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς»,προϋπολογισμού 1.950.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.,σύμφωνα με το οποίο ανακηρύσσεται ως πρώτος (προσωρινός) μειοδότης η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.,με μέση έκπτωση 48,14% και συμβατικό ποσό των1.011.320,77€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Το κόστος της δαπάνης για την του ανωτέρω έργου ποσού1.011.320,77 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.,θα βαρύνει τον K.A 64.7326.001 του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2019.
Όπως είναι γνωστό ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενέκρινε την διάθεση πίστωσης ύψους 1, 95 εκατομμυρίων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς».

Πρόκειται για ένα ωφέλιμο έργο που λύνει το μεγάλο πρόβλημα προσπελασιμότητας και ασφαλούς διέλευσης του χειμάρρου Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς, στην πόλη του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση