Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε φάση ολοκλήρωσης η ασφαλτόστρωση Π.Ε.Ο. Βόλου -Φαρσάλων
Σε φάση ολοκλήρωσης η ασφαλτόστρωση Π.Ε.Ο. Βόλου -Φαρσάλων

Σε φάση ολοκλήρωσης η ασφαλτόστρωση Π.Ε.Ο. Βόλου -Φαρσάλων

Στη φάση της ολοκλήρωσης, απομένει μόνο η , βρίσκεται το έργο «Συντήρηση-αποκατάσταση-βελτίωση-τεχνικά έργα-ασφαλτόστρωση παλαιάς εθνικής οδού από Βόλο προς Φάρσαλα», προϋπολογισμού 1.800.000,00 €.

Το έργο αφορά στη συντήρηση  της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βόλου – Φαρσάλων  στο τμήμα από μέχρι και τα  όρια της Περιφερειακής Ενότητας Mαγνησίας και Σποράδων.

Έγινε  ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων (φρεζάρισμα– εκ νέου ασφαλτόστρωση- αντιολισθηρή στρώση κυκλοφορίας 11.000 m).

Στην οδό  συντηρήθηκε – ενισχύθηκε η σήμανση– ασφάλιση με την τοποθέτηση νέων (3.200 m)και αντικατάσταση παλαιών φθαρμένων στηθαίων ασφαλείας.

Έγινε ρεμάτων που καταλήγουν σε υφιστάμενα τεχνικά της οδού,  επαναδιαμόρφωση αποστραγγιστικών τάφρων κατά μήκος της οδού στον πόδα του επιχώματος,  ερεισμάτων (από , αυτοφυή βλάστηση κλπ.).

Θα τοποθετηθούν πλαστικοί οριοδείκτες που θα επισημαίνουν τις θέσεις των υφιστάμενων τεχνικών ,  θα ολοκληρωθεί η κεντρικού άξονα και οριογραμμών στο νέο ασφαλτικό τάπητα κυκλοφορίας για λόγους συνέχειας της οδού θα γίνει συντήρηση της διαγράμμισης σε όλο το μήκος του δρόμου.

Σε δηλώσεις της η αντι και Σποράδων  Δωροθέα τόνισε: «Ολοκληρώσαμε ένα πολύ σημαντικό οδικό έργο, το οποίο χρησιμοποιείται καθημερινά σε μεγάλο βαθμό για τις μετακινήσεις κατοίκων, παραγωγών, εργαζομένων, αλλά και τουριστών, αφού συνδέει τη Μαγνησία, τη Λάρισα και την Καρδίτσα. Με αυτό το έργο αναβαθμίζουμε την ασφαλή ανθρώπων και εμπορευμάτων που είναι και το ζητούμενο για εμάς. Ασφαλές οδικό δίκτυο, ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των ανθρώπων».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση