Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου της εισόδου στα .

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί η εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στην από το «Ελελεύ» έως το «Ξενία» ενώ τις επόμενες μέρες ακολουθούν η συντήρηση του δρόμου από Χάνια προς Κισσό έως τα καρεκλάκια του Χιονοδρομικού, καθώς και του δρόμου Μελισσάτικα στον Περιφερειακό.

Το εντάσσεται στις παρεμβάσεις ύψους 1.000.000 για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του νότιου τομέα της Π.Ε. Μαγνησίας που χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες μας έχουμε σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης σε τμήματα του οδικού δικτύου στο Πήλιο» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Το εντάσσεται στις παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό του Πηλίου. Με στρατηγικό σχέδιο και ολοκληρωμένες μελέτες που προχωράμε σε χρήσιμα και ανθρώπινα έργα στο Πήλιο» προσθέτει ο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση