Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του της εισόδου στα Χάνια Πηλίου.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί η εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στην Πορταριά από το «Ελελεύ» έως το «Ξενία» ενώ τις επόμενες μέρες ακολουθούν η συντήρηση του δρόμου από Χάνια προς Κισσό έως τα καρεκλάκια του Χιονοδρομικού, καθώς και του δρόμου Μελισσάτικα στον Περιφερειακό.

Το έργο εντάσσεται στις παρεμβάσεις ύψους 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο του νότιου τομέα της Π.Ε. Μαγνησίας που χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες μας έχουμε σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης σε τμήματα του οδικού δικτύου στο Πήλιο» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Το έργο εντάσσεται στις παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου. Με στρατηγικό σχέδιο και ολοκληρωμένες μελέτες που προχωράμε σε χρήσιμα και ανθρώπινα έργα στο Πήλιο» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

"Αλιεύοντας" την είδηση