Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης σε Πορταριά και Χάνια στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι συντήρησης και βελτίωσης του δρόμου της εισόδου στα Χάνια Πηλίου.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί η συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στην Πορταριά από το «Ελελεύ» έως το «Ξενία» ενώ τις επόμενες μέρες ακολουθούν η συντήρηση του δρόμου από Χάνια προς Κισσό έως τα καρεκλάκια του Χιονοδρομικού, καθώς και του δρόμου Μελισσάτικα στον Περιφερειακό.

Το έργο εντάσσεται στις παρεμβάσεις ύψους 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση της ασφάλειας στο του νότιου τομέα της Π.Ε. Μαγνησίας που χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες μας έχουμε σε εξέλιξη εργασίες βελτίωσης σε του οδικού δικτύου στο Πήλιο» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Το έργο εντάσσεται στις παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της ασφάλειας στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου. Με στρατηγικό και ολοκληρωμένες μελέτες που προχωράμε σε χρήσιμα και ανθρώπινα στο Πήλιο» προσθέτει ο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 55χρονης ασθενούς από την Σκιάθο #διακομιδή - https://t.co/zmPSyj7m3o -

  • Νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Νέα Αγχίαλο #θαλάσσιαχελώνα - https://t.co/h0H6A8E8Kd -

  • #τσιμεντόλιθο στο κεφάλι 77χρονης πέταξε 78χρονος #τσιμεντόλιθο - https://t.co/YYwqPuxz6E -

"Αλιεύοντας" την είδηση