Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα του λιμανιού
Σε επόμενη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα  του λιμανιού

Σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα του λιμανιού

Σε επόμενη συνεδρίση του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να τεθεί προς συζήτηση το θέμα του λιμανιού, σύμφωνα με ενημερωση του ασκούντα χρέη δημάρχου Θ. Θεοδώρου και του προέδρου του Συμβουλίου Γ. Μουλά κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Σώματος.

Με αφορμή ρόταση της «Επιλογής Ευθύνης» για τα θέματα του λιμανιού, ο κ. Θεοδώρου, είπε μεταξύ άλλων: «Μιλάμε για την επαναχάραξη της χερσαίας ζώνης σε χώρους που δεν γίνονται λιμενικές δραστηριότητες. Το θέμα είναι η ταχύτητα επίλυσης.

Σε που είχα στην Αθήνα με τον δήμαρχο Πάτρας, συζητήσαμε τα θέματα αυτά. Εμείς ανοίξαμε το δι. Καλέσαμε τον ΟΛΒ να πάρει νέα απόφαση και τα έγγραφα να σταλούν στην Αθήνα για το αρμόδιο Υπουργείο και να δοθεί λύση. Χρειάζεται συνέπεια, οργάνωση και ταχύτητα».

Ο ίδιος, απευθυνόμενος προς την κα. Οικονόμου είπε: «Είδα ότι είχατε μια κα. Οικονόμου. Καλό το επικοινωνιακό αλλά χρειάζεται και ουσία. Ευελπιστώ ότι σύντομα η χερσαία ζώνη του λιμανιού να παραχωρηθεί στο Δήμο Βόλου».
Μάλιστα δεσμεύτηκε, όπως και ο Γ. Μουλάς, ότι το θέμα θα έρθει προς συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο επικεφαλής της β' ελάσσονος μειοψηφίας άσκησε δριμεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ για το και τόνισε την ανάγκη η χερσαία ζώνη να παραχωρηθεί στο Δήμο Βόλου.

Ο επικεφαλής της Απ. άνος, σημείωσε ότι έχει ενδιαφέρον γενικότερο η συζήτηση για το λιμάνι κι όπως είπε: «θα πρέπει να έχουμε άποψη για το λιμάνι του Βόλου συνολικά κι όχι μόνο για τη χερσαία ζώνη».

Τέλος ο ανεξάρτητος σύμβουλος Κ. Γαρς ανέφερε ότι στη συζήτηση να περιλαμβάνεται ότι όλη η ακτογραμμή από Αγχίαλο μέχρι Πλατανίδια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση