Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε εκδηλώσεις η Κατερίνα Παπανάτσιου
Σε εκδηλώσεις η Κατερίνα Παπανάτσιου

Σε εκδηλώσεις η Κατερίνα Παπανάτσιου

Η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α ς , παρευρέθηκε σε εκ που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στο Βόλο.

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και τον εορτασμό 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού σωματείου, το οποίο έχει επιδείξει σημαντικό έργο σε πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό επίπεδο και ευχήθηκε στη Λυκειακή , καλή και δημιουργική χρονιά, υγεία και δύναμη για τη συνέχιση του πολύτιμου έργου τους.

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου η βουλευτής παρευρέθηκε στην χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των εργαζομένων του ενικού υ Βόλου και των νοσοκομειακών γιατρών. Συνεχάρη όλους τους εργαζόμενους, που στα χρόνια της ς δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, παρόλες τις αντιξοότητες και ελλείψεις, ώστε να στηρίξουν το σημαντικό ρόλο της Δημόσιας Υγείας και να αναβαθμίσουν τις παροχές του υ και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.

Δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί και να αγωνίζεται για ένα σύγχρονο, ποιοτικό, με όλο το φάσμα των υπηρεσιών φροντίδας, Δημόσιο   Υγείας προσβάσιμο σε όλους και όλες ανεξαιρέτως.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, παρέστη στην του βιβλίου «Με το ίδιο βλέμμα», του συγγραφέα Πάνου Αντωνόπουλου.

Κατά την παρουσίαση, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον συγγραφέα, την Βολιώτισσα ηρωίδα του βιβλίου και τη δημοσιογράφο, συντονίστρια της παρουσίασης, Ροσάνα Πώποτα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση