Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε εκδηλώσεις η Κατερίνα Παπανάτσιου
Σε εκδηλώσεις η Κατερίνα Παπανάτσιου

Σε εκδηλώσεις η Κατερίνα Παπανάτσιου

Η ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στο Βόλο.

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Λυκείου Ελληνίδων και τον εορτασμό χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού σωματείου, το οποίο έχει επιδείξει σημαντικό έργο σε πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό επίπεδο και ευχήθηκε στη Λυκειακή , καλή και δημιουργική χρονιά, και δύναμη για τη συνέχιση του πολύτιμου έργου τους.

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιανουαρίου η παρευρέθηκε στην χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου και των νοσοκομειακών γιατρών. Συνεχάρη όλους τους εργαζόμενους, που στα χρόνια της κρίσης δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά, παρόλες τις αντιξοότητες και ελλείψεις, ώστε να στηρίξουν το σημαντικό ρόλο της Δημόσιας Υγείας και να αναβαθμίσουν τις παροχές του Νοσοκομείου και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.

Δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί και να αγωνίζεται για ένα σύγχρονο, ποιοτικό, με όλο το φάσμα των υπηρεσιών ς, Δημόσιο  Σύστημα Υγείας προσβάσιμο σε όλους και όλες ανεξαιρέτως.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, παρέστη στην του βιβλίου «Με το ίδιο βλέμμα», του συγγραφέα Πάνου Αντωνόπουλου.

Κατά την , είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον συγγραφέα, την Βολιώτισσα ηρωίδα του βιβλίου και τη δημοσιογράφο, συντονίστρια της παρουσίασης, Ροσάνα Πώποτα.

"Αλιεύοντας" την είδηση