Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε Δημόσιες Υπηρεσίες η Δωροθέα Κολυνδρίνη
Σε Δημόσιες Υπηρεσίες η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Σε Δημόσιες Υπηρεσίες η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες, πραγματοποίησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης ς και Σποράδων , στο πλαίσιο των τακτικών της επαφών και συναντήσεων με Δ/ντές και Προϊσταμέ των Υπηρεσιών του ομού.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Κολυνδρίνη επισκέφθηκε αρχικά την Α΄ και Β΄ ΔΟΥ , όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντή Αποστολάκο και τους Προϊσταμέ Τμημάτων, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία των υπαλλήλων. Ακολούθως επισκέφθηκε το και τη Δ/νση Δασών, όπου συναντήθηκε με την Δασάρχη  Δημητρακοπούλου και τον Δ/ντή της Δ/νσης Δασών κ. Πινακά, αλλά και το προσωπικό των συγκεκριμένων Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των επαφών της η κ. Κολυνδρίνη ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν  τις Υπηρεσίες, με την έλλειψη προσωπικού να είναι το κυρίαρχο θέμα. Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη αναφέρθηκε εν συντομία και επιγραμματικά στο έργο της Περιφερειακής Αρχής όλα τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ότι ήταν πάντα δίπλα στους πολίτες, έχοντας αγαστή συν με όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Δήμους, τα Τοπικά Συμβούλια, τους και τους πολίτες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση