Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σε Δημόσιες Υπηρεσίες η Δωροθέα Κολυνδρίνη
Σε Δημόσιες Υπηρεσίες η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Σε Δημόσιες Υπηρεσίες η Δωροθέα Κολυνδρίνη

Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες, πραγματοποίησε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα , στο πλαίσιο των τακτικών της επαφών και συναντήσεων με Δ/ντές και Προϊσταμένους των Υπηρεσιών του Νομού.

Πιο συγκεκριμένα η κ. επισκέφθηκε αρχικά την ΄ και Β΄ ΔΟΥ Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντή Αποστολάκο και τους Προϊσταμένους Τμημάτων, ενώ επισκέφθηκε και τα γραφεία των υπαλλήλων. Ακολούθως επισκέφθηκε το και τη Δ/νση Δασών, όπου συναντήθηκε με την Δασάρχη  Δημητρακοπούλου και τον Δ/ντή της Δ/νσης Δασών κ. Πινακά, αλλά και το προσωπικό των συγκεκριμένων Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια των επαφών της η κ. Κολυνδρίνη ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν  τις Υπηρεσίες, με την έλλειψη προσωπικού να είναι το κυρίαρχο θέμα. Από την πλευρά της η κ. Κολυνδρίνη αναφέρθηκε εν συντομία και επιγραμματικά στο της Περιφερειακής Αρχής όλα τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ότι ήταν πάντα δίπλα στους , έχοντας αγαστή συνεργασία με όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Δήμους, τα Τοπικά Συμβούλια, τους και τους .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χάνουν μάθημα δυο μαθητριες του ΕΕΕΕΚ Βόλου λόγω αδυναμίας μετακίνησης #ΕΕΕΕΚΒόλου - https://t.co/gY0e3o5yH6 -

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση