Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σε Αστυνομία, εργοστάσια, λιμεναρχείο, Νέα Ιωνία ο Γ. Καλτσογιάννης
Σε Αστυνομία, εργοστάσια, λιμεναρχείο, Νέα Ιωνία ο Γ. Καλτσογιάννης

Σε Αστυνομία, εργοστάσια, λιμεναρχείο, Νέα Ιωνία ο Γ. Καλτσογιάννης

Πλούσιο και χθες το περιοδειών του ιώργου , ο οποίος επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και το , υπογραμμίζοντας τον πολυκύμαντο ρόλο των αστυνομικών και των λιμενικών στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία.

Ο υποψήφιος της Ν.Δ. εξήρε το ρόλο των διοικήσεων των σωμάτων ασφαλείας σε τοπικό επίπεδο και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι ένστολοι. Μάλιστα ανάφερε πως η Ν.Δ. έχει δεσμευτεί για την πρόσληψη 1.500 νέων αστυνομικών, προκειμένου να ενισχυθούν ακόμη επιπλέον  οι και περισσότεροι αστυνομικοί να βρίσκονται στις γειτονιές και τους ς.

Επίσης  βρέθηκε σε τραπεζικά καταστήματα, όπου συναντήθηκε με διευθυντικά στελέχη και εργαζόμε, επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η συμβολή των Τραπεζών στην οικονομική ανάπτυξης της χώρας.

Ακόμη επισκέφθηκε εργοστάσια της περιοχής, αναφέροντας πως η Μαγνησία έχει ανάγκη από προσέλκυση νέων επενδύσεων στην , προσθέτοντας πως η Ν.Δ. θα ενισχύει την θέση των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα.

Τέλος ο κ. ς πραγματοποίησε περιοδεία και στην εμπορική αγορά αλλά και συνοικίες της Νέας Ιωνίας,  τονίζοντας πως εδώ στην Νέα Ιωνία ζει και αναπνέει η κληρονομιά του μικρασιατικού ελληνισμού και το δημιουργικό, φιλόξενο στοιχείο των Ελλήνων που κρατά αιώνες τώρα.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση